Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp1 August 2026
حضور #داماد_رهبرشهید، #پدر_زهرای_۱۴_ماهه در طریق الحسین علیه السلام همراه با استقبال گرم مردم عراقرسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

6 MB

Profile picture of ‌فاطمه حسنی‌
@FHAnimation1 August 2026
هفته پیش که به برنامه تلوزیونی زنده دعوت شدم و بخاطر ساعت نا مناسبش نَـتونستم برم، تصمیم گرفتم یک ولاگ از مسیر رفت و برگشتم به داخل شهر تهییه کنم.همراه بشید تا ببینید مسیر رفت و برگشتم از خونه به گالری چطورهآخر ویدیو گفتم چقدر طول کشید رفت و برگشتم🌈بیا به دنیای خیالی من👇ble.ir/join/FtbLevS2EV
15 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
‼️ این سردار سپاه رو ببینید تو جمع مردم مشهد میگه در محضر امام رضا ع به شما میگم، از هسته ای نترسید! ما موشک پلاسما داریم که به عصر حجر میبریمشون .. میگه تا آمریکا هم برد داره... 😱😱😱😱
4 MB

Profile picture of ‌مجتبی کریمیان‌
@Mkkarimian42931 August 2026
شرافت های بر باد رفتهحالا که بازار هشتگ نه به اعدام داغه، بد نیست یادی کنیم از این صحبت‌های علی دایی (اسطوره سلبریتیا) درباره دلایل نبخشیدن سارق گردنبندش!!رضایت دادن یک اشتباه بزرگه؛ این کارها (دزدی با قمه و...) آسیب اجتماعی است پس به شخص من ربطی نداره به همه اجتماع و مردم مربوطه! کسانی که به این …Show more
1 MB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
@resane_enghelab1 August 2026
‏ آبروریزی اپوزیسیون روی آنتن زنده؛ عصبانیت و فحاشی فخرآور پس از اعتراف مراد ویسی به آمارسازی‌های دروغین اینترنشنال!احمدرضا دانش، تحلیلگر سیاسی: 🔺انتظار داشتید بعد از حمله آمریکا و اسرائیل فاجعه دی‌ماه را تکرار کنید، اما مردم زدند تو دهن شما! کاری کردند که آن فاجعه را نتوانید تکرار کنید.
6 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida1 August 2026
🔴🎙️کیتی‌ پری خواننده‌ی آمریکایی توییت زده و گفته کاخ سفید بیخودکرده آهنگ منوگذاشته رو ویدیوی جنگ افرازی خودش.آهنگای من واسه دور هم جمع کردن مردمه.🤣
424 KB

@Arashmida1 August 2026
🤣خاطره خنده‌دار اکبر عبدی از آجیل عید نوروز 😂#روحش شاد
2 MB

Profile picture of ‌سید خدایار بلانوشی‌
@Khodayaar1 August 2026
این انیمیشن لگویی زده وسط خال به نقطه دردجی دی ونس معاون خبیث رییس جمهور تروریست آمریکاLet's dance!Monkey Vance#USA #Iranwar #jdVance #UN #army #iranarmy #sepah #minab #minab168 #minabschool #minabstudents #ایران #ایران_قوی #جنگ #میناب #تنگه_هرمز #میناب۱۶۸ #شجره_طیبه #ترامپ_تروریست #مدرسه_میناب
18 MB

وای خدا یه نخودفرنگی دیگه🥰😍😘#اربعین۴۰۵
4 MB

فدای تو خدمه اربعین بشم🤲🤲❤️
4 MB

🔴اطلاعاتی درباره تنگه هرمز و مهمترین تنگه های جهان که برق از سرمون میپرونه!!☝️☝️بسیار مهم و قابل تامل ....بچه ها و دوستان گروه لطف پخش کنید تا بدست اون سیاستمداران و مفسرین سیاسی و غربگرایان وابسته کم عقل بی اطلاع و ترسو برسدکه براحتی و بزورمیخواهند عمان را درمدیریت تنگه هرمزدخیل بدانند.
5 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
@majnonn_hosein1 August 2026
با آخوندا و بسیجیا مشکل دارین؟!این کلیپو ببینید و پماد سوختگی بزنیدآخوند بسیجی🛐🛐🛐🛐🛐
2 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher31 July 2026
جهانِ ‌مسخره آب است و طول عمر کف استبسوز در تب عشقی که چاره‌اش نجف است…#نجف
2 MB

Profile picture of ‌فاطمه بانو🖊️‌
@Fateme_bano31 July 2026
😍مایباخ S۵۸۰ جدید🥲
822 KB

Profile picture of ‌مجتبی کریمیان‌
@Mkkarimian429331 July 2026
۲۵۰ سال وحشی گریاین ظرف سفالی، ماشین میوه‌شویی ۳۰۰۰ سال پیش در ایران باستان است بدون برق، بدون صدا، فقط با چرخش آب و روش مهندسی!آنوقت کشوری که با این وحشی گری ۲۵۰ سال سابقه برای خودش درست کرده، ادعای عصر حجر برای ما داره#قدرت_تمدنی#ایران #ایران_مقتدر #افول_آمریکا
2 MB

@Arashmida31 July 2026
♦️عاشقانی که مدام از فرجت می‌گفتند، عکسشان قاب شد و از تو نیامد خبری...💔
592 KB

@Arashmida31 July 2026
🔴حتماببینیدوبازنشردکتر زادبر دیگه زد به سیم آخر😁
2 MB

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet31 July 2026
کالای ایرانی خوب چی سراغ داری؟
856 KB

خوابی که برای #ایران دیده اندگرچه این توهمات هیچگاه محقق نخواهد شد اما مردم باید بدانند دشمنان چه خوابهای آشفته ای برای ایرانمان می بینند.
3 MB