Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid30 July 2026
مرثیه ی حسینی شیراز شبهای شعر عاشورا فرض کن زینبی در آن صحرا هی سرک میکشی که آیا شمر ⁉️با سنان رفت یا که تنها رفت⁉️ وبه هم خولی و سنان و شمر ۰۰۰ هی تعارف کنند بسم اللهولی از چشمهاش می خوانیهلهله در پی امام حسین گر چه کوتاه بود جان می سوختمانده ام که چه می کنی اما با گلویی که هلهله کرده
7 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida30 July 2026
🔴🏴آرزومه راهیه مشایه شممحمد حسین پویانفر#اربعین
2 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
@DoKhatSher30 July 2026
جهنم چیست، غیر از این‌که از حیدر جدا باشمبهشتم چیست؟ این‌که در پناه مرتضی باشم#نجف
581 KB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🎥 هوشمندترین سلاح ایرانچرا موشک «خیبرشکن» به کابوس آمریکا تبدیل شده است؟! 🔹رسانه هندی «فرست اسپات» در گزارشی، موشک «خیبرشکن» را یکی از کاربردی‌ترین و هوشمندترین موشک‌های ایران توصیف کرده و تأکید دارد که دقت بالا، آمادگی سریع برای شلیک و مسیرهای پروازی متغیر،
9 MB

Profile picture of ‌Zeinab Hp‌
@user17843916123529 July 2026
ریلز| نماهنگ #مسافر_کربلا
4 MB

Profile picture of ‌امیرحسین قاسمی‌پور‌
سلام ای رهبر با غیرت مادلیل افتخار و عزت ماسپاه نوجوانان تو هستیمکه با غیر خدا عهدی نبستیم🎙گروه سرود رویش های انتظار#رهبر_شهید#باید_برخاست 🔅کانال مراسم حرم رضوی…Show more
16 MB

Profile picture of ‌گرافیک ᧁ𝕣ꪖρꫝⅈᥴડ 𝟚𝟘𝟚‌
@Graphics20229 July 2026
بیست و ششمین قسمت مجموعه ایران حرم ما(ویژه تدفین) سازنده کلیپ: رسانه گرافیکی 202☆السلام علیک یا غریب الغربا☆السلام علیک یا اباعبدﷲ🏴#امام_حسین #ایران #رهبر_شهید #تشییع #انتقامروبیکای رسانه گرافیکی ۲۰۲…Show more
32 MB

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
@DrBijanGhanavati29 July 2026
#ریچارد_گیر هنرپیشه معروف و فعال حقوق بشر آمریکایی:ما در تاریک‌ترین لحظه‌ای زندگی می‌کنیم که من در طول عمرم روی این سیاره تجربه کرده‌ام.چه کسی فکر می‌کرد #آمریکا بتواند به چنین چیزی تبدیل شود؟چه کسی فکر می‌کرد مردی دیوانه مانند این، رئیس‌جمهور ایالات متحده شود؟و همه چیز را از بین ببرد...صبر کنی…Show more
1 MB

@DoKhatSher29 July 2026
جانا اگر مقصد تویی تا پای جانماین جادهٔ پر پیچ و خم را دوست دارم#یاحسین
4 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos229 July 2026
ارتش یمن مقادیر زیادی سلاح و مهمات از ارتش عربستان سعودی به غنیمت گرفت. #یمن #حوثیها #محورمقاومت #جبهه‌مقاومت #انصارالله
8 MB

Profile picture of ‌ماهور صداقت‌
@Mahhoor29 July 2026
رفیقم از حرم زنگ زدهمیگه الان جلو گنبده...
560 KB

Profile picture of ‌سید عزیزاله پژوهیده‌
@azaz134529 July 2026
🎬 سراسرِ جنوب، سرافراز است!
20 MB

@DoKhatSher28 July 2026
آبروریزی که کردم، پشتِ من بودی حسین!هر زمانی بد شدم، لُطفت مرا در بَر گرفت#یاحسین
643 KB

Profile picture of ‌شیخ یاسین‌
@fatholqulob28 July 2026
یک بار برای همیشه بدون #سانسور وارد #جامعه مذهبی ها بشیم وببینیم چه تو فکر و ذهنشون میگذره...رفقا ممنون میشم حتما حمایت کنید بیاید ببینید اولین قسمت این برنامه چطوری شده اگه خوشتون اومد حتما با عضو شدن و کامنت و لایک حمایت کنید قربان شما شیخ یاسینhttps://www.aparat.com/v/voba6uv
3 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi11028 July 2026
خدا رحمتش کنه. چقدر ما رو خنداند! یاد جبهه و جنگ را برای ما زینت بخشید.#اکبر_عبدی #طنز #سینما
17 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida28 July 2026
عمو اکبر ممنون بابت لحظات قشنگ و خاطره انگیزی که برامون ساختی.
2 MB