⚫️ اکبر عبدی بازیگر سینمای طنز ایران در سن ۶۶ سالگی در گذشت🔹مرحوم عبدی: در بیمارستان که بودم آقا دو بار حال من را پرسیده بود و ابراز لطف کرده بود
2 MB
@Arashmida28 July 2026⚫️ اکبر عبدی بازیگر سینمای طنز ایران در سن ۶۶ سالگی در گذشت🔹مرحوم عبدی: در بیمارستان که بودم آقا دو بار حال من را پرسیده بود و ابراز لطف کرده بود2 MB
@alirafieivardanjani28 July 2026نقد فیلم «کُلونی»نسلِ جدید زامبیهاکُلونی به کارگردانی و نویسندگی یون سانگ-هو اثرِ موثری نیست امّا از نظرِ آکادمیک یک دستآوردِ فُرمی محسوب میشود. سینمای کُره از شرکتهای ال-جی و سامسونگ قدرتمندتر است چرا که فرهنگِ مُدرنِ اروپایی را در قاموسِ آسیا ارائه میکند و بیوتکنولوژی اصلیترین هدفِ این سی…Show more28 MB
@Arashmida28 July 2026شهبازی،مجری پاورقی زده به سیم آخر! آبرو واسه ظریف و خاتمی نذاشت.😄😂😂آقای ظریف،آقای خاتمی،آقای روحانی دست از سر این مردم بردارید،هنوز بخاطر دروغ ها و سیاست های غلط شما مردم در رنج و عذاب هستن7 MB
@Arashmida28 July 2026🟢🎙️نماهنگ / الله اکبر، دیگه بسه مذاکره با کفتار و کرکسالله اکبر، دیگه وقت غرق شدن تو اعماق تنگس.👏9 MB
@ZAHRA_NJF28 July 2026نماهنگ زیبا و دلنشین مسافر کربلا🥹😭🖤کاری از گروه درجه یک هتنا❤️🔥#مسافر_کربلا67 MB
@DoKhatSher28 July 2026این سیل جمعیت که چنین رهسپار توستاز هر نژاد و رنگ و زبان بیقرار توست#اربعین2 MB
@Graphics20228 July 2026بیست و پنجمین قسمت مجموعه ایران حرم ما(ویژه تدفین) سازنده کلیپ: رسانه گرافیکی 202☆السلام علیک یا بقية ﷲ☆السلام علیک یا اباعبدﷲ🏴#امام_حسین #ایران #رهبر_شهید #تشییع #انتقام روبیکای رسانه گرافیکی ۲۰۲:…Show more26 MB
@Graphics20228 July 2026بیست و دومین قسمت مجموعه ایران حرم ما(ویژه تشییع) سازنده کلیپ: رسانه گرافیکی 202☆السلام علیک یا بقية ﷲ☆السلام علیک یا اباعبدﷲ🏴#امام_حسین #ایران #رهبر_شهید #تشییع #انتقام روبیکای رسانه گرافیکی ۲۰۲:…Show more2 MB
@baes_shadid228 July 2026#ناو جزء خاک یک کشور است!چرا وقتی به خاک #ایران تجاوز میشه!چرا وقتی #ایران_قوی توسط همین ناوها محاصره میشه!ما فقط به زدن پایگاهای کشورهای عربی اکتفا کردیم؟؟؟برادر #ارتش و #سپاه چرا خط قرمزهایی را که آمریکا دیکته کرده تمکین میکنید؟؟؟6 MB
@Ali_sadeghi5628 July 2026🛑 پاسخ رهبر شهید به اظهار ضعف شهریاری نماینده مجلس در برابر آمریکا#ایران_قوی #ایران_باصلابت #ایران_متحد #رهبر_شهید #انتقام #مذاکره #اربعین #مرگ_بر_سازشگر #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج1 MB
@baes_shadid227 July 2026کاشک ناغافل میآمدی!میدیدی او که از ترس دست به سینه بلند شد چطور با پسرت دشمنی میکند!کاشک میدیدی چطور آنها که در مداحی از هم سبقت میگرفتندکه پیشمرگ تو باشند حالا چطور پسرت را میان حرملهها تنها گذاشتند!فقط خدا مانده و پسرت !!!هل من ناصر ینصرنی؟؟؟؟1 MB
@MR_REZAYAN27 July 2026.اما نمی دانی چه شب هایی سحر کردمبی آنکه یک دم مهربان باشند باهمپلک های من#حسیات416 KB
@resane_enghelab27 July 2026🎥 چطوری بعضیها مصدق رو بخاطر ملی کردن صنعت نفت میپرستند و امروز میگن هستهای رو باید بدیم بره؟ هستهای که خیلی مهمتره!5 MB
@Khademalabas27 July 2026فَصَبَّ عَلَيْهِمْ رَبُّكَ سَوْطَ عَذَابٍ{13}إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ{14}- پس پروردگارت تازیانه عذاب های گوناگون را بر آنان فرو ریخت(13)بی تردید پروردگارت در کمین گاه است؛(14) | سوره فجر#عملیاتمرصاد11 MB
@user17805067401927 July 2026آنقـــدر جلــــو رفتـــه کـــه نــزدیــک ظهــــوریم ..#لبیک_یا_خامنه_ای2 MB