Profile picture of ‌XY‌
@Dashmmd7 June 2026
قبلاً گفتم بازم میگم مزخرف تر از ایتا خوده ایتاستتو این وضعیت فاجعه‌بار اینترنت تلگرام میاد بقیه پیام‌رسان ها مشکلی ندارن ولی ایتا نمیاد ..#اینترنت #تلگرام #ایتا #جنگ #بله #اینستاگرام #توییتر #ویراستی #ایران

Profile picture of ‌Not Found‌
@ID_B_ID7 June 2026
بازم تقی به توقی خورد و پیام نرسان #ایتا قطع شد!‎@HosseinQaemy ‎@eitaa

Profile picture of ‌عبدالرحیم ممبنی‌
@immembeni7 June 2026
ساخت پیام کوتاه برای شروع ارتباط :چند بار برای یک مشتری پیام فرستاده‌اید و پاسخی نگرفته‌اید؟🔹چند بار دیده‌اید که طرف مقابل پیام را خوانده؛ اما هیچ واکنشی نشان نداده است؟آیا مشکل از محصول بوده؟از قیمت بوده؟یا از خود پیام؟…Show more

Profile picture of ‌امین اسگندرزاده (سرباز وظیفه)‌
@Aesk13827 June 2026
♦️حقیقت پشت اعداد؛ چگونه آمار و نقل‌قول‌های جعلی را شناسایی کنیم؟#آگاهی_رسانه‌ای

Profile picture of ‌رساخیز‌
@Rasakhiz6 June 2026
🔻هرچه فریاد خیابان و مطالبه‌اش در مورد امتیازات تقدیمی! به آمریکا در عوض حملات بیشتر و توقیف نفت‌کش‌های بزرگتر و شهادت شمار بیشتری از ایرانیان و اشغال سهم بزرگتری از لبنان بلندتر شود، ستاد مجازی دولت سایت‌هایی بیشتری را باز می‌کند!!

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
@HarrySTrueMan6 June 2026
پست پاک شد. عذر خواهی پذیرفته شد ارگز از ایرانیان ناراحت نمیشم. ولی از خود دفاع میکنم. تکرار نشود

Profile picture of ‌محمدمهدی مرادی‌
@islamwanter6 June 2026
اگر هزینۀ این مسابقه از طرف حکومت تأمین شده،من به عنوان یک ایرانی، اعلام می‌کنم که راضی نیستم در هیچ گوشه‌ای از کشورم، با پول کشور من، پیام‌رسان غیر ایرانی و بیگانۀ تلگرام تبلیغ و ترویج بشه.

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
@sheykhbaqeri1 June 2026
نمی دانم الگوریتم های #ویراستی تغییر کرده یا ذائقه کاربران عوض شده است؟! شاید هم با باز شدن #اینترنت بین المللی تعداد زیادی از کاربران ویراستی را ترک کرده اند.

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا حسینی‌
@Dr_Hosseiny29 May 2026
واقعاً عجیبه که چرا برخی مسئولین ما خصوصاً دولتی ها، اینستاگرام و تلگرام رو معادل اینترنت بین الملل میگیرند!اینترنت بین الملل باید فعال بشه ولی چرابایداینستاگرام و تلگرام که لشکرسایبری علیه ما و زمین دشمن آشکار ماست بایدقابل دسترس باشه!از تمام امکانات موجود استفاده بشه و این دو از دسترس خارج بشه!
اعتراض مردم مبعوث شده در #رزم_پلاکاردی دیشب به باز شدن غیرقانونی و بی‌ضابطهٔ #پهنای_باند_آمریکایی#⃣ #جهاد_تبیین 🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی✊🏻 ‎@jebheh

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
@sheykhbaqeri28 May 2026
در شرایطی که مردم کم کم به پیام رسان های ایرانی عادت کرده و چهره های مشهور هم فعالیت و کسب و کار خود را به آن انتقال داده بودند؛ آیا زمینه سازی استفاده دوباره از پیام رسان های خارجی همچون #اینستاگرام و #تلگرام تحت عنوان بازگرداندن #اینترنت به شرایط قبلی، ضرورت داشت؟

Profile picture of ‌محمدعرفان حیدری‌
@M_Erfan_Heidari28 May 2026
به نظرم دیگه کوچ کنیم به اینستا...و شما هم لطف کنین بنده رو فالو کنین😁: https://takl.ink/M.Erfan.Heidari/بزنین روی لینک و اولین گزینه پیج اینستاگرام منه و فالو کنین.سپاس از همراهی تون
takl.ink

M.Erfan.Heidari (@M.Erfan.Heidari) | تک لینک | یک لینک بیو

M.Erfan.Heidari (@M.Erfan.Heidari) | تک لینک | یک لینک بیو

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht28 May 2026
🚨خطر قتل عام #مردم و نابودی #ایران، در صورت بازگشت #اینترنت و #شبکه های اجتماعی به حالت عادی☠️💥طعم #پیروزی در #جنگ نظامی را با جنگ #رسانه ای به کاممان تلخ نکنند‼️╔═ 🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷═══╗ #جان_فدای_ایران ╚═══ 🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷═╝
16 MB

Profile picture of ‌علیرضا دوستی‌
@Alireza_doosti28 May 2026
از وضعیت ویراستی کاملا مشخصه‌ با اتصال #اینترنت_بین_الملل کاربر‌ها در حال اسباب‌کشی هستن.

@HarrySTrueMan28 May 2026
Hopefully Notedدر آمریکا مردم چون حروف والی دیده میشوند خوانده نه. #ایران #اینترنت

Profile picture of ‌زینب سادات عسکری تبار‌
باسلام کاربر عزیزبه طور کلی اینکه مستقیم چیزی به روت نمیارم به این معنی نیست که انتظاراتم کمه یا نمیفهمم چی کار میکنی !ب قول یه بنده خدایی:سکوت مارو نزار پای زرنگی خودت بازنشر میزنم انتظار بازنشر دارم یا حداقل هم سطح خودش انتظار معرفت و بزرگی دارم که شاید داشتن این انتظار از بعضیا اضافه باشه...

@HarrySTrueMan27 May 2026
الان #اینترنت یجوری میچرخه احساس میکنی از بند #انفرادی رفته #عمومی . انشاءالله تا ۲یا ۳روز دسگه تکمیل کنید سپاس❤️🤌همینم تشکر از دولت محترم. بعنوان عیدی پذیرفتم.عید شما هم مبارکباد. #اینترنت

@HarrySTrueMan27 May 2026
من در ویراستی مثل این بنده خدا هستم در صدا سیما، گیجم گیج🤌🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤌🤌👌👌خدا شاهده 🤣#اینترنت نسبی وصل شده کامل وصل نیست
4 MB

Profile picture of ‌~سـیاره ب_612~‌
@LEILY_61227 May 2026
آقا فقط منم که بدون تلگرام زندگی شادی داشتم یاشمام همینطورین؟من که دیگه اعصابم نمیکشه بخوام برگردم😒

@HarrySTrueMan26 May 2026
اینترنت را وصل کنید#اینترنت
1 MB

Profile picture of ‌امیررضا عزیزیان‌
@Amirrzaaziziyan26 May 2026
نت بلاکس: ۳۴ درصد مردم به اینترنت دسترسی پیدا کردنباید تلاشمون بکنیم و اعتراض بکنیم اینترنت ها بین‌المللی شوند#اینترنت #جنگ #internet