Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht4 June 2026
🌿الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علي بن أبيطالب و أئمة المعصومين عليهم السلام💚اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ عید بزرگ غدیر خم؛ عیدی که پیامبر اکرم(ص) با معرفی امیرالمؤمنین، حضرت علی(ع) به ولایت، دین را کامل و

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi4 June 2026
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهالعيني از استوانه‌های علمی اهل‌تسنن :سوره‌مائده آیه٦٧ در فضیلت أميرمؤمنان عليّ‌بن‌أبي‌طالب عليه‌السلام است! هنگامی این آیه نازل شد که پیامبر(ص) دست او را گرفت و بالا برد و حدیث شریف نبوی #غدیر فرمودند.#حدیث_غدیر #عید_غدیر#مناظره #شیعه_میپرسد #سواد#فضائل_ام…Show more
+1
سخنان مولوی محترم اهل سنت در مسجد اهل سنت پاکستان و تعجب مردم حاضر در مجلس !و مولوی میپرسد چی شده ؟ از حرفهای من تعجب می کنید؟!من حدیث صحیح خواندم ... دیگر به او نمی‌گویم حضرت !میگویم مولا در روز عید بزرگ غدیر ببینید و لذت ببرید و هر چقدر لذت بردید منتشر کنید.
5 MB

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
@zahrajavan4 June 2026
من کنت مولا بعد من مولاست حیدریعنی امیری جز علی عادل نمی‌شدیعنی اگر حق با کسی غیر از علی بودقبله کمی سمت نجف مایل نمی‌شدبی پـرده می‌گویم برادرهـای دینـیاسلام با غیر از علی کامل نمی‌شد#عید_غدیر بر محبین #امیرالمومنین (ع) مبارک💐

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari4 June 2026
💚 عید سعید غدیر خم بر همه شیعیان و محبین اهل‌بیت(ع) مبارک باد💚🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا، بله، روبیکا:@westsun_ir

Profile picture of ‌نشریه دانش آموزی ایران | تشکیلات ندا‌
@Nedanews_ir4 June 2026
فَرزند‌ِخَلَف‌ باش...📱| تدوین𓍲 #صنم‌ایران‌نژاد 🔻𓏲↓↓--●⿻💠#واحد_آرشیو نشریه‌دانش‌آموزی ایران⎾💠⿻●--#عکس_نگاشته#غدیر #عید_غدیر Show more

Profile picture of ‌علی شنوایی قناد‌
@Alishenavayi4 June 2026
خداوکیلی وقتی میرید جشنرو زمین آشغال نریزید دیگه؛زشته!!! 😑بافرهنگ باشید #عید_غدیر #مهمان_علی

Profile picture of ‌میم حِ‌
@Mh_barkhordari4 June 2026
حاضرین به غایبین و پدران به فرزندانتا صبح قیامت برسانند که:مَن کنتُ مولاه فهذا علیﷺ مولاه#امیرالمومنین (ع)#مهمان_علی #غدیر #غدیری_ام

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
💛• الْحَمْدُ لِلَّـــهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَـةِ أَمِيــرِ الْمُؤْمِنِيـنَ علـــی { علیه السلام }.#عید_غدیر بر شما مبارک ❤️.

Profile picture of ‌زیبایی‌های‌ اطراف ما SD1312‌
🌹حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها :خداوند بعدازجریان غدیرخم براى هیچ كس عذروبهانه‌اى قرارنداده استدلایل‌الامامة، ص١٢٢🌹عیدغدیرخم،عیدامیرالمؤمنین علیه‌السلام،عیدولایت وامامت،ادامه رسالت نبی صلی الله علیه وآله وسلم اکمال دین واتمام نعمت،مبارک باد#عیدسعید‌غدیر‌خم #SD1312 (s.dasktak)#زیبایی‌های‌اطراف‌ما

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
در روز عیـد غدیر رسـول‌ اللّٰه [ ❤️ ]در آن جمع بزرگ، با دسـتانِ مبارکـشعمّامه سیاه خود را که «سحاب» نامداشت، بر سر مبارک ابوتراب گذاشت.وگوشه‌ای از آن‌ را به‌ پشت‌او انداخت؛تا عظمتش را در چشم‌ همه عیان کند.#عید_غدیر | #یا_علی ...

Profile picture of ‌بنت الحیدر....🕊‌
@Shiagirl_2224 June 2026
سند زده دلِ من را خدا به نام علیفرشتگانِ مقرّب خمارِ جام علیفقط نه من، که خودِ جبرئیل می‌گویدعلی امامِ من‌است و منم غلامِ علی...✋🏻#مولانا_علی#مهمان_علی

Profile picture of ‌مُروا‌
@Morva_ir4 June 2026
.قسم به زیبایی لحظه های خدایی...علی علیه السلام مولای ماست🌱.#عیدتون_مبارک

Profile picture of ‌عقیل رضانسب‌
@Aghil_Rezanasab4 June 2026
📌غدیر، نقطه‌ی کانونی نفی سکولاریسمدر منظومه فکری رهبر شهید، غدیر یعنی دین نه در حاشیه، بلکه در «متن حاکمیت» است. هرگونه تفکیکِ دین از سیاست، بازگشت به مدل‌های نارسا و زیان‌بخش بشری است. غدیر، فراخوانِ همیشگی برای حکمرانیِ مبتنی بر عدالت و ولایتِ الهی است.#غدیریادداشت کامل در ایتاو ویرشت 👇

Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia4 June 2026
‏بابای من علی‌ست؛‏جز این نیست باورم… #غدیر #یاعلی#فقط_حیدر_امیرالمؤمنین_است

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht4 June 2026
💚سید خدا،سید علی #رهبر_شهید مهربونم،سید ابراهیم،سید شهیدان،سید محرومان، #شهید_جمهور عزیزم،عید سعید غدیرخم بر شما مبارک🌸امام سیدمجتبی حسینی خامنه ایو امام زمان(عج) جانم،عزیزان دلم، عید بر شما هم مبارک🌹عیدی ما،دعای خیر و سلامتی شما، برای ما باشد، کافیه🤲🇮🇷#مهمان_علی 🖐️🌺🌸🌼💚🤍❤️🌺🌸🌼

Profile picture of ‌حسین رحمتی⁶⁸‌
@Hossein_Rahmati4 June 2026
همچو علی(ع)، ماه ضیافت بِرفت💚#رهبر_شهید #غدیر #عید_غدیر#مهمان_علی

Profile picture of ‌خیبرگراف | 🇮🇷🇵🇸‌
@Kheybar_graph4 June 2026
«الْحَمْدُلِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلام.».این #ولایت، این #امامت، از ازل حق علیست!تا اَبد باید از این حقّ مسلّم #شعر گفت...عیدتون مبارک💚#عید_غدیر #غدیر #LiveLikeAli

Profile picture of ‌امپراتور شی هوانگ تی | 第一位皇帝‌
وقتی که سلطان حیدر کرار باشد باید سلیمان خادم دربار باشدحیدر اگر لب تر کند عیسی بن مریم مانند میثم بر فراز دار باشدشاگرد مولایند صد ها همچو موسینوح نبی دلدادهٔ دلدار باشداز نسل ابراهیمِ والایست حیدراو مثل جدش بندهٔ دادار باشددر خطبه و در علم شاگرد محمدشاگرد رزم احمد مختار باشد

Profile picture of ‌روح الله کردی‌
ای #آفتاب روز #غدیر َت شراب‌سازای ذرّه های #خاک درت آفتاب‌سازای دست‌های عبد تُ عالیجناب سازشد خارهای خشک بیابان #گلاب سازکردی ز بس جلیس گُل روت خار را ...📝#محمدسهرابی ...۱۶۹®️♥️مبارکا باشه #غدیرخم تون…Show more

Profile picture of ‌محمدحسین عباسی‌
@mhabbasi20004 June 2026
«غدیر، رمز اتحاد و پایداری»حقیقت غدیر در یک کلمه خلاصه می‌شود: «وحدت»پیوندی که در آن روز بسته شد، درس بزرگی برای امروز ماست؛ اینکه هیچ قدرتی نمی‌تواند ملتی را که حول محور عدالت و ولایت متحد شده‌اند، متزلزل کند.در روز غدیر، بیایید دوباره پیمان ببندیم که با هر چه موجب تفرقه و شکاف میان ماست بجنگی…Show more