اگر غدیر یک دستورالعمل است، چرا امتِ واحد، قرنهاست در چگونگیِ اجرای آن، دچارِ اختلاف بنیادین است؟#TheGreatNews#نبأ_عظیم#امیرالمومنین
341 KB
@AyatAlavi29 May 2026اگر غدیر یک دستورالعمل است، چرا امتِ واحد، قرنهاست در چگونگیِ اجرای آن، دچارِ اختلاف بنیادین است؟#TheGreatNews#نبأ_عظیم#امیرالمومنین341 KB
@Nurse999929 May 2026#روزشمارغدیر6️⃣روز تا عید غدیرخم باقی مانده...✅ پیمان میبندیممَعاشِرَ النّاسِ، قُولُوا الَّذى قُلْتُ لَكُمْ وَ سَلِّمُوا عَلى عَلِىٍّ بِاِمْرَةِ الْمُؤْمِنينَ وَ قُولُوا: سَمِعْنا وَ اَطَعْنا غُفْرانَكَ رَبَّنا وَ اِلَيْكَ الْمَصيرُ📚 بخشی از فراز یازدهم خطابه شریف غدیر1 MB
@Hossein_Rahmati29 May 2026بگرد ای دلم به دور او💚۶ روز تا عید غدیر ...#میثم_مطیعی#عید_غدیر1 MB
@Amir1r028 May 2026بعضی روزها فقط یک مناسبتاند، اما غدیر یک باور است؛ باوری که قرنها در دل آدمها زنده مانده.فقط ۷ روز دیگه تا عید الله اکبر مونده...!غافل نباشید746 KBغدیر که فراموش شددستان [علی] بسته شدرقیهای به اسارت رفتحسن جگرش تکه تکه در تشت ریختفاطمه زهرا پشت در محسناش را دادسر اربابمان حسین به روی نی رفت عمهمان زینب به اسارت رفتو بعد از غدیر اسلام به غربت رفت. .همهی این ها از غدیر بود. . .فقط ۱۴ روز دیگه …Show more
@asravin_kerman28 May 2026
@Hossein_Rahmati28 May 2026زندگیم نذر فاتح خیبره💚۷ روز تا عید غدیر ...#میثم_مطیعی#عید_غدیر2 MB
@AyatAlavi28 May 2026توصیهای ارزشمند از آیتالله بهجت برای حفظ و نورانیت چشم. از دست ندید. #امیرالمومنین#غدیری_ام#حامد_کاشانی2 MB
@SheykhEbrahim28 May 2026قسم به وعده شیرین من یمت یرنیکه ایستاده بمیرم به احترام علی«۷ روز تا یوم الفَرَح...🌹🌹»#غدیر#امیرالمؤمنین#اللهم_عجل_لولیک_الفرج759 KB
@moslehan5927 May 2026بسم الله ❌ پناه بر خدا👈فرمایشی تکان دهنده از رسول اکرمصلی الله علیه و آلهاین مصداق برای امام زمان علیه السلام نیز میباشد.🟢 تبلیغ #غدیر بر همه واجب است! #نشر_حداکثریاللهم عجل لولیک الفرج 🇮🇷🆔 @moslehan595 MB
@Arashmida27 May 2026🔻سالروزعید قربان عیدبندگی ابراهیمی، حضرت ابراهیم(علیه السلام)خلیل الله سر بریدن نفس دربرابرخداراخدمت حضرت مهدی بقیه الله الاعظم ومسلمین،شیعیان عالم تبریک عرض مینمایم.🦋منتظران قائم آل محمدعج👇https://eitaa.com/joinchat/1357775050C9e9db97ccf2 MB
@Amir1r027 May 2026فقط 8 روز تا آغاز تولد شیعه . . غافل نباشید16 MBغدیر که فراموش شددستان [علی] بسته شدرقیهای به اسارت رفتحسن جگرش تکه تکه در تشت ریختفاطمه زهرا پشت در محسناش را دادسر اربابمان حسین به روی نی رفت عمهمان زینب به اسارت رفتو بعد از غدیر اسلام به غربت رفت. .همهی این ها از غدیر بود. . .فقط ۱۴ روز دیگه …Show more
@SarbazeVatan11027 May 2026✨عید ایثار و امید ✨عید اتّحاد وحدتقربان، آزمونِ ابراهیم بود، اما امروز، آینهٔ ایستادگیِ یک ملت است. وقتی از «من» میگذریم تا «ایران» بماند، یعنی در حالِ ساختنِ فردایی هستیم که هیچ طوفانی توانِ لرزاندنش را ندارد.💐عیدِ ایثار و امید بر مردمِ صبور و متحد ایران مبارک#عید_قربان #ایران_قوی #مهاجر3 MB
@Ghurarolhikam27 May 2026"على" معناى دريا در كوير است... نفوذش در عدالت بىنظير است..من از هر كاروان اين را شنيدم مسير عشق، "قربان" تا "غدير" است#غدیر#عید_قربان313 KB
@basirat_media27 May 2026💐عید سعید قربان مبارک💐#عید_قربان#رهبر_شهید #تا_پای_جان_برای_ایران652 KB
@DoKhatSher26 May 2026عاشقان را گر تو فرمان بر نثار جان دهیبر سر کوی تو هر شب عید قربان میشود#عید_قربان602 KB
@Nurse999926 May 2026♨️ * #عرفه آخرین فرصت است؛برای شورهزار باران نخوردهی خشکی، که از تشنگی، ترک خورده است ...- عرفه؛ آخرین فرصت است!برای جبرانِ همهی شکستگیها! ● چرا آخرین فرصت؟چطور، یک روز و جبران همهی شکستگیها؟*🎬 #کلیپ #استاد_شجاعی …Show more9 MB10 MB
@Nurse999926 May 2026* #سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم #سلام_مولا_جانم 🌱ای آخرین امام من،ألغوث ألاَمانعَجِّل عَلی ظُهُورکَ یا صاحبَ الزّمان...🌱 وقتی که نیستی تو،خزان است روزگاروقتی که می رسی،همه جا می شود بهار...🌷 #امام_زمان_عج ❤️…Show moreVirAvaبه رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷
00:0015:373 MB