Profile picture of ‌سیدامین زارعی‌
@AminZaree9829 April 2026
هر چند حال و روز زمین و زمان بد استیک تکه از بهشت در آغوش مشهد استحتی اگر به آخر خط هم رسیده ایآنجا برای عشق شروعی مجدد است...میلاد با سعادت امام رضا مبارک...#امام_رضا#شمس_الشموس#امام_رئوفShow more

Profile picture of ‌Reza Moein‌
@Habibsoleymani29 April 2026
السلام علیک..یا علی ابن موسی الرضا

Profile picture of ‌محمد‌
@MohammdQ2029 April 2026
ایران،ایران امام رضاست#ولادت#امام_رضا#رهبر_شهید

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
@Grandmother_K7228 April 2026
که قلب ما سویِ شما میل تَپیدن دارد...#امام_رضا

Profile picture of User
@bahanesh28 April 2026
قالیِ دل را کجا می‌شود تکاند جز درگه انیس‌النفوس...✍🏻پردیس قاسمیان

Profile picture of ‌Dav Aji🇮🇷‌
@Dav_Aji28 April 2026
خادم الرضاشهید آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(ره)#خامنه‌ای #خادم #امام_رضا #شهید

Profile picture of ‌علیرضا دوستی‌
@Alireza_doosti28 April 2026
بیهوده نیست عاشق گنبد طلا شدممشهد اگر نبود که جایی نداشتم💔شعر: علی‌اکبر لطیفیاناثر‌: سید محمد موسوی#ایران_امام_رضا #مشهد

Profile picture of ‌محمدحسین خرّمی‌
ایران، #ایران امام رضاست.برکات امام هشتم، امام #رئوفشامل حال همه ی آحاد کشور است.امام شهید انقلاب (۱۴۰۳/۰۲/۳۰)میلاد حضرت شمس الشموس #علی_بن_موسی_الرضا علیه السلام مبارکباد.

Profile picture of ‌گردآفرید‌
@Gordafarid140428 April 2026
هرچند حال و روز زمین و زمان بَد استیک قطعه از بهشت در آغوش مشهد است#ایران_امام_رضا

Profile picture of ‌💚فارِس گراف|fares graph💚‌
@fares_graph28 April 2026
ولادت حضرت ابالجواد انیس النفوس شمس الشموس علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام رو محضر قدسی آقا و مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تبریک میگوییم🌺🌸🌼🌹😍#اللهم_عجل_لوليك_الفرج#ایران_امام_رضا علیه السلام#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان#بابای_ایران #لبیک_یا_خامنه_ای

Profile picture of ‌هادی بیگی‌
@Hadibeygi728 April 2026
تو این خاک را رنگ و بو داده ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷به ایران من آبرو داده ای#امام_رضا #ایران_امام_رضا

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun28 April 2026
زائری بارانی ام آقا بدادم میرسی؟بی پناهم، خسته ام،تنهابدادم میرسی ؟گر چه آهونیستم اماپراز دلتنگی امضامن چشمان آهوهابه دادم میرسی ؟ازکبوترهاکه میپرسم نشانم میدهندگنبدو گلدسته هایت رابه دادم میرسی ؟من دخیل التماس رابه چشمت بسته امهشتمین دردانه زهرابه دادم میرسی ؟#میلاد_امام_رضا_مبارک😍

Profile picture of ‌Kalamallah کلام الله‌
@Kalamallah28 April 2026
| اینجا ایران؛ حریم امن امام رضا علیه‌السلام▪️ به مناسبت ولادت هشتمین امام شیعیان❤️🌺#ایران_امام_رضا

Profile picture of ‌حسن سالارحسینی‌
@Hassan135928 April 2026
حضرت رضا(ع)برای ماایرانیان تنهایک امام نیستندبلکه پناهگاه ومایه برکت خاکمان محسوب می‌شوندحضورایشان درمشهدمقدس ایران رابه قطب معنوی وفرهنگی جهان اسلام تبدیل کرده وهویت مذهبی وتاریخی مابانام ایشان گره خورده است به قولی ایشان ولی‌نعمتمان هستندوسایه لطفشان همیشه برسراین مرزوبوم پایداراست

Profile picture of ‌Mehrdad Kasani‌
@mehrdadkasani28 April 2026
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

Profile picture of ‌طهورا؛‌
@Talabeh_8728 April 2026

Profile picture of ‌نگار روشنی‌
@NegarRSHN28 April 2026
این دست کریمانه ی حضرت رضا علیه السلام بود که ما را برای ادامه، زنده نگه داشت.وگرنه ما کجا و تاب غم دنیا کجا!‎@razavi_aqr_ir #ایران_امام_رضا #امام_رضا#میلاد_امام_رضا #بابای_ایران #رهبر_شهید

Profile picture of ‌« سیده‌زهــرآء »‌
@S_Zahra_70428 April 2026
رسیدم تا حرم گویی کسی می‌گفت در گوشم:"بیا ‌ای خسته از دنیا که من باز است آغوشم...!"کجا پیدا کنم دیگر شراب از این طهوراتر؟بهشت اینجاست! اینجایی که دارم چای می‌نوشم...💚#امام_رضا #دهه_کرامت

Profile picture of ‌میرحسینی🖤🏴‌
@Mir_Hosseini8528 April 2026
امیدوارم شب ولادت آقا یه حال خوب به هممون عیدی بده#ایران_امام_رضا #همه_خادم_الرضاییم