🎥فساد حکومت پهلوی در کلام رهبری #رهبر_شهید #سرباز_ولایت
4 MB
@Alborzcamp29 April 2026🚨توجه توجه توجه🚨🔴 شبکه خبر هم از خجالت #ظریف در آمد !هرکس در نشر این خبر کوتاهی کند .... انقدر نشر دهید تا #قوه_قضائیه به عنوان خواسته مردم وارد کار شود دین شرعی دارد ما در حق خون شهدا پدر و مادر شهدا کم نمی گذاریم لطفا ..... تا اعدام خائنین کوتاه نیایید مرگ بر #ظریف_منافقخدایا ری…Show moreeitaa.comایتا - Contact @hajghasemsite
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
12 MB
@Paryab13328 April 2026این کلیپ را ابتدا ببینید و سپس ارسال کنید برای نزدیکترین تندرو و افراطی...2 MB
@Amout28 April 2026#امام_شهید:از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بندهٔ حقیر هستم5 MB
@Hoseintork27 April 2026قوم بنی اسرائیل #صهیونیسم #اسرائیل #فلسطين #ایران #حمله_موشکی #پهپاد_شاهد #امیرعلی_حاجی_زاده #حسین_سلامی #قوم_برگزیده #قوم_پارس#hoseintork10 MB
@Sajad_javanbakht27 April 2026وَحدَةالسُلٰحاٰت«از دل رنج و خاکستر، صدای ایستادگی برخاسته است؛دلهای ایران، لبنان، عراق و یمن، در یک نغمه واحد میتپد، نغمه اراده و حق!»#وحدت #ایران #عراق #لبنان #یمن #برادری #جبهه_اقتدار#ایران_مقتدر_سرافراز3 MB
@M_tavakkoli27 April 2026شهید والامقام انقلاب دکتر بهشتی : بازی های سیاسی بزرگترین خطر برای انقلاب است.5 MB
@Amirkarimi31326 April 2026منتظریم کی شب حمله فرا میرسد! . نماهنگ «نسل قدیم نسل جدید»#لبیک_یا_خامنه_ای4 MB
@Risknews26 April 2026🎥 اورانیوم رو بدیم بره تا آمریکا دست از سرمون برداره؟👈 وقتی لیبی غنی سازی رو کنار گذاشت چه اتفاقی افتاد؟برای آگاهی نسل جدید،منتشرش کنید #آمریکا #اسرائیل #انرژی_هسته_ای9 MB
@yasnanews26 April 2026شیطانکده بهائیان در دلِ تهران!➖ پ.ن:✍ اینجا خانه منسوب به حسینعلی بهاء در پامنار تهران است؛ همان منزل متروکهای که تقریبا تخریب شده بود اما معالاسف، در مقابل دیدگان مسئولین بازسازی شد. این فیلم الان در کل کانالهای بهائی بمناسبت عید رضوانشان در حال دست به دست شدن است.#فرقه_شیطانی_بهائیت3 MB
@choghoke_tanha26 April 2026#روحانی: زنگ زدم به #عراقچی و گفتم این پیام را فوری منتقل کن به سفارت سوییس (واسطه ایران و آمریکا در سال ۹۸)عراقچی گفت: نباید با جایی هماهنگ کنم؟ گفتم: با هیچ جا نمیخواهد هماهنگ کنی! فوری این پیام را منتقل کن!#نفوذ #مذاکره #فتنه_مسئولین #تنگه_هرمز #رهبر_شهید #مرگ_بر_سازشگر580 KB
@user1784124124326 April 2026💔او پدرت امت بود ،واقعا سوختیم در فراغت پدر جان، ما فرزندان شما، بر آرمان های شما تا آخرین قطره خون خواهیم ایستاد و پشت سر ولایت #رهبری عزیزمان، بر اوامر ایشان مطیع خواهیم بود، #اتحاد سفارش پدر و #رهبری است #امام_شهید #اتحاد_رمز_پیروزی #بصیرت_شرط_دینداریولی مزدور های خائن خیر خودتو انقلابی ندان3 MB
@user1784124124326 April 2026محسن چاووشی | یا مولا دلم تنگ اومده🕊️11 MB
@Eng_asakereh26 April 2026♨️ رسوایی امنیتی یا سناریوی از پیش طراحی شده؟!🔹رایان ماتا، روزنامهنگار و فعال رسانهای آمریکایی: نمیتوانید به من بگویید این صحنهسازی شده نبود6 MB
@user1784124124326 April 2026درد معلوم نشد علی مظلوم علی شب گریه کن مظلوم علی2 MB
@Karim_meaad_karimi5126 April 2026🔘🇮🇷سازش با آمریکا مشکلات کشور را حل نمیکند، بلکه بدتر خواهد کرد#مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_امریکا7 MB
@Karim_meaad_karimi5126 April 2026حمله پهلویچیها با چاقو به مدافعان ایران در خارج از کشوروحشی گری این افراد یک نوع حرکت دفاعی و بشردوستانه ست ولی پاشیدن سس حرکت تروریستی 😡2 MB