#تلنگرتو کِی درد آوردی؟خدایا خودت یاری، خودت یاوری، خودت اصل باوری.... ایاک نستعین 🤲
3 MB
@Karim_meaad_karimi5112 May 2026#تلنگرتو کِی درد آوردی؟خدایا خودت یاری، خودت یاوری، خودت اصل باوری.... ایاک نستعین 🤲3 MB
@Haj_ebrm11 May 2026#روایت_خیابان 🖤 همینجا، جایی که آقامون از زمین پر کشید...اینجا فقط یه مکان نیست؛اینجا مقتل رهبر شهید ماست...گذرگاهی که توی دلت گره میافته،به نزدیکترین نقطه به آسمون،درست همون نقطهای که آقامون از زمین دل کند.…Show more
@Fad_Momen11 May 2026من حاضر نیستم دینم را به #دنیا بفروشمدنیا ارزانی عاشقانشهر کس که توهم دارد که همه چیز همینجاست، هر از چندگاهی به قبرستان شهرش سر بزند و لحظه خاک ریختن روی میت را تماشا کند، شاید فطرتش از پس پرده سیاهی، او را کمی قلقلک دهد.
@user17725298083411 May 2026آثار حفاری غیرمجاز در بنای ۱۲ امام در دهستان تکاب شهدادhttps://eitaa.com/sutakegelieitaa.comایتا - Sutakegeli سوتَکِ گِلی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
2 MB
@mahdirz198010 May 2026🔺️مشکل جمهوری اسلامی با #کوروش_کبیر!!!#آثار_باستانی#امام_خمینی#تخت_جمشید2 MB
@Dr_Mohajer9 May 2026#ایران؛ سرزمینی که تاریخش نه فقط در کتابها، بلکه در رگهای زمان جاری است. سرزمینی که بارها آزموده شده؛ از تندباد حوادث، از زخم جنگها، از تلخی روزگار و از سنگینی بحرانها. اما هر بار که تاریخ گمان کرده است میتواند او را به زانو درآورد، ایران از دل خاکستر خود برخاسته؛ استوارتر، پختهتر و خودساختهت…Show more874 KB
@AhadDelavar9 May 2026⚠️اعتراف رضاخان به اشتباه بزرگ راهآهن و منهدم نکردن پل ورسک!🔹تاج الملوک، همسر رضاخان: یادم هست که رضا دو سه روز بعد از اشغال ایران به من گفت: تاجی جان ما خبط (اشتباه) بزرگی کردیم که پل ورسک را منهدم نساختیم، ما باید از همان زمان که زمزمه حمله به ایران را شنیده بودیم اقدام به نابود کردن راهآهن
@mortezbe8 May 2026تنها روستای صخره ای ایران و جهان در سال ۲۰۲۳ در لیستی که توسط سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) ارائه شده بود کندوان در فهرست بهترین دهکده جهانی گردشگری ثبت شد کندوان تبریز آذربایجان شرقی ایران...
@Karim_meaad_karimi518 May 2026♨️لطفا به اندازه این زن مرد باشید!!!این خانم کارشناس من و تو میگه:چرا و چطور ولایت مطلق ناتو بر دنیا و ولایت تمامیت خواهانه آمریکا بر جهان دیکتاتوری نیست اما ولایت یک فقیه برای ایران دیکتاتوری است؟4 MB
@Karim_meaad_karimi518 May 2026هرشب فکر میکنن اغتشاشگره بهش گیر میدنولی ناراحت نمیشه...اتفافا دی ماه هم اومده بوده بیرون... یکی از تاثیرگذارترین کلیپهای میدانی بودحیف مردم اینجور آدمارو نشناسند لطفاً پخش کنید تا همه مردم ایران و بشناسند وطن پرستی و بشناسند که ربطی به چپ و راست نداره11 MB
@mahyar048 May 2026وسط این خبرای جنگ و خبرهای سیاسی، گفتم یه عکسی از روستای قشنگ مون توی شهر کاشان به اسم #ازناوه هست براتون بزارم.یه جای خوش آب و هوا در رشته کوههای کرکس#ازناوه_زیبا#کاشان#اصالت#ایران_قوی #ایران_زیبا
@irantourism7 May 2026#اَهَر یکی از شهرهای مهم و تاریخی استان آذربایجان شرقی در شمالغرب ایران است که در دامنه کوههای قرهداغ قرار دارد. این شهر مرکز شهرستان اهر بوده و بهعنوان بزرگترین شهر منطقه ارسباران شناخته میشود. اهر به دلیل موقعیت جغرافیاییاش، از آبوهوایی معتدل و کوهستانی برخوردار است
@Karim_meaad_karimi517 May 2026#امام_حسین علیه السلام:🌷کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد، دیرتر به آرزویش میرسد و زودتر به آنچه میترسد گرفتار میشود.تحف العقول، صفحه ۲۴۸