Profile picture of ‌امیر کلام‌
فَلَعَنَ اللّٰهُ مَنْ قَتَلَكَ، وَلَعَنَ اللّٰهُ مَنْ ظَلَمَكَ، وَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذٰلِكَ فَرَضِيَتْ بِهِ…پس خدا لعنت کند کسانی که تو را کشتند و به تو ستم کردند و کسانی که راضی شدن به کشتنت…📚زیارت اربعین#اربعین
768 KB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
در ایام زیارت اربعین، توفیق زیارت و عرض ارادت در محضر امیرالمؤمنین علیه‌السلام را خواهیم داشت.اگر مایلید در این زیارت، نایب‌الزیاره شما باشیم، نام خود را در بخش نظرات این پست بنویسید تا به یاد شما، سلام و زیارتی تقدیم مولای متقیان کنیم.#زیارت_نیابتی
8 MB

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏امام صادق(ع):‏«خدایا، مرا و زائران قبر حسین(ع) را بیامرز؛ آنان که مال و جان خود را در راه محبت ما و به امید پاداش تو، فدا کرده‌اند.»‏الکافی، ج ۴، ص ۵۸۲، ح ۱۱.
935 KB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ...و حسین، خون قلبش را بخشید؛ برای نجات خلق از جهل و سرگردانی...📚زیارت اربعین#اربعین
332 KB

Profile picture of ‌رسانه اربعین‌
🔴توصیه های اربعین حسینی (ع)📌پزشک مورد تایید سازمان حج و زیارت🚩 #بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
2 MB

Profile picture of ‌حامد فاطمی نسب‌
🔰نامه ای ازمهربان ترین پدربرای ما#امام‌زمان(عج) به مقدس اردبیلی فرمود:«به محبین من بگو آن‌لحظه که احساس تنهایی می‌کنید تنها چیزیکه شما را آرام می‌کند من هستم...»#نجات_عالم #الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج#ظهور_بسیار_نزدیک_است جهاد تبیین به عشق امام زمان(عج)
2 MB

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
🎥 حادثه راهپیمایی [اربعین] را شکر کنید◾️از جمله شکر اربعین این است که روحیات و حالاتی را که در خودتان احساس کردید و آنجا دیدید را برای خودتان حفظ کنید و نگه‌دارید.🎙امام شهید آیت‌الله خامنه‌ای#اربعین#یالثارات_الخامنه_ای
932 KB

سـفـیـران سـلام📌 وجود مبارك حضرت كاری می‌كند كه زائر او لایق شود از كوی خدا بیاید به خدمتش.👈 زیرا ما در زیارت حضرت می‌گوییم:«عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللَّهِ»نه «سلامنا»! باید ممنون باشیم که پیام خدا را آوردیم و رساندیم.Show more
6 MB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
🏴 السلام علیک یا علی بن موسی الرضانجف سیاه‌پوشِ غربتِ خورشید خراسان شد.پرچم عزا بر فراز ایوان امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) برافراشته شد، تا نجف نیز در سوگِ امام رئوف، به ماتم بنشیند... 🖤#هفدهم‌_صفر
2 MB

با دست‌های خالی آمده‌ام،اما در راه اربعین،غنی‌ترینِ آدم‌های روی زمین هستم؛چراکه عشق ولایت را با خود آورده‌ام.#اربعین#شب_زیارتی
2 MB

📌 توصیۀ رهبر شهید انقلاب به زائران اربعین#معارف_اربعین#رهبرشهید🚩 #بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
2 MB

زیر خیمهٔ شما تربیت شدیم.#اباعبدالله#اربعین
5 MB

📌 سفر دریایی زائران به کربلا🚩 #بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
5 MB

🎥 روایت علی صدری‌نیا، مستندساز و فعال رسانه‌ای از آخرین حضور شهید لاریجانی در مراسم اربعین در کربلا🚩 #بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
4 MB

💢نکته ناب و منحصر به فرد آقای شهید در مورد اربعیننکته ای مهم و کاربردی #اربعین #محرم #یا_لثارات_الحسین#یالثارات_خامنه_ای#کربلا
2 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
🏴💚 این روزها، روزهای نزدیک به اربعین است. 🖤 این حرکت، حرکت عشق و ایمان است؛ ما هم از دور نگاه می‌کنیم به این حرکت، و غبطه می‌خوریم به حال آن کسانی که این توفیق را پیدا کردند و این حرکت را انجام دادند: «گرچه دوریم به یاد تو سخن می‌گوییم‌ بُعد منزل نَبوَد در سفر روحانی»
2 MB

«وَ لَا يحزُنكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ للهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ»کربلا مقصد نیست؛نقطهٔ شروع زندگی‌ست.اربعین یعنی دمیدن دوبارهٔ روح ولایت در کالبد جهان.#اربعین
2 MB

📌 امتداد یک حضور؛ سهم جاماندگان از اربعین چیست؟استاد عابدینی: حضور در راهپیمایی اربعین یک حضور جهانی و در امتداد حضور در خیابان است. کسانی که امکان سفر ندارند، با برافراشتن پرچم و حضور پرشورتر در تجمعات، خود را در ثواب و عمل زائران سهیم می‌کنند. #استادعابدینی#معارف_اربعین🚩 #بایدبرخاست
7 MB

Profile picture of ‌طلبه بانو‌
@talabeh_banoo31528 July 2026
ای وای از این غم 😭
2 MB

Profile picture of ‌سیده بهار هدائی‌
@Hodaei_S28 July 2026
محبوب من؛من تا به حال شما رو ندیدم . ولی دلم براتون حسابی تنگ شده !امروز صبحمون رو با یاد و نام امام زمانمون (ارواحنا‌الفداه) شروع کنیم!🌅همین الان نیت کنید که امروز تمام کار‌هایم نذر امام زمان (ارواحنا‌الفداه) باشه🤲🏻https://eitaa.com/mqsadra256#اربعین #امام_زمان #ایران
eitaa.com

ایتا - موسسه صدرا

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

1 MB