فَلَعَنَ اللّٰهُ مَنْ قَتَلَكَ، وَلَعَنَ اللّٰهُ مَنْ ظَلَمَكَ، وَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذٰلِكَ فَرَضِيَتْ بِهِ…پس خدا لعنت کند کسانی که تو را کشتند و به تو ستم کردند و کسانی که راضی شدن به کشتنت…📚زیارت اربعین#اربعین
768 KB
فَلَعَنَ اللّٰهُ مَنْ قَتَلَكَ، وَلَعَنَ اللّٰهُ مَنْ ظَلَمَكَ، وَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذٰلِكَ فَرَضِيَتْ بِهِ…پس خدا لعنت کند کسانی که تو را کشتند و به تو ستم کردند و کسانی که راضی شدن به کشتنت…📚زیارت اربعین#اربعین768 KB
در ایام زیارت اربعین، توفیق زیارت و عرض ارادت در محضر امیرالمؤمنین علیهالسلام را خواهیم داشت.اگر مایلید در این زیارت، نایبالزیاره شما باشیم، نام خود را در بخش نظرات این پست بنویسید تا به یاد شما، سلام و زیارتی تقدیم مولای متقیان کنیم.#زیارت_نیابتی8 MB
امام صادق(ع):«خدایا، مرا و زائران قبر حسین(ع) را بیامرز؛ آنان که مال و جان خود را در راه محبت ما و به امید پاداش تو، فدا کردهاند.»الکافی، ج ۴، ص ۵۸۲، ح ۱۱.935 KB
وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ...و حسین، خون قلبش را بخشید؛ برای نجات خلق از جهل و سرگردانی...📚زیارت اربعین#اربعین332 KB
🔴توصیه های اربعین حسینی (ع)📌پزشک مورد تایید سازمان حج و زیارت🚩 #بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen2 MB
🔰نامه ای ازمهربان ترین پدربرای ما#امامزمان(عج) به مقدس اردبیلی فرمود:«به محبین من بگو آنلحظه که احساس تنهایی میکنید تنها چیزیکه شما را آرام میکند من هستم...»#نجات_عالم #الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج#ظهور_بسیار_نزدیک_است ✍جهاد تبیین به عشق امام زمان(عج)2 MB
🎥 حادثه راهپیمایی [اربعین] را شکر کنید◾️از جمله شکر اربعین این است که روحیات و حالاتی را که در خودتان احساس کردید و آنجا دیدید را برای خودتان حفظ کنید و نگهدارید.🎙امام شهید آیتالله خامنهای#اربعین#یالثارات_الخامنه_ای932 KB
سـفـیـران سـلام📌 وجود مبارك حضرت كاری میكند كه زائر او لایق شود از كوی خدا بیاید به خدمتش.👈 زیرا ما در زیارت حضرت میگوییم:«عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللَّهِ»نه «سلامنا»!✨ باید ممنون باشیم که پیام خدا را آوردیم و رساندیم.…Show more6 MB
🏴 السلام علیک یا علی بن موسی الرضانجف سیاهپوشِ غربتِ خورشید خراسان شد.پرچم عزا بر فراز ایوان امیرالمؤمنین (علیهالسلام) برافراشته شد، تا نجف نیز در سوگِ امام رئوف، به ماتم بنشیند... 🖤#هفدهم_صفر2 MB
با دستهای خالی آمدهام،اما در راه اربعین،غنیترینِ آدمهای روی زمین هستم؛چراکه عشق ولایت را با خود آوردهام.#اربعین#شب_زیارتی2 MB
📌 توصیۀ رهبر شهید انقلاب به زائران اربعین#معارف_اربعین#رهبرشهید🚩 #بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen2 MB
🎥 روایت علی صدرینیا، مستندساز و فعال رسانهای از آخرین حضور شهید لاریجانی در مراسم اربعین در کربلا🚩 #بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen4 MB
@TahaB16d💢نکته ناب و منحصر به فرد آقای شهید در مورد اربعیننکته ای مهم و کاربردی #اربعین #محرم #یا_لثارات_الحسین#یالثارات_خامنه_ای#کربلا2 MB
@Amout7d🏴 ┃💚 این روزها، روزهای نزدیک به اربعین است. 🖤 ❞این حرکت، حرکت عشق و ایمان است؛ ما هم از دور نگاه میکنیم به این حرکت، و غبطه میخوریم به حال آن کسانی که این توفیق را پیدا کردند و این حرکت را انجام دادند❝: «گرچه دوریم به یاد تو سخن میگوییم بُعد منزل نَبوَد در سفر روحانی»2 MB
«وَ لَا يحزُنكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ للهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ»کربلا مقصد نیست؛نقطهٔ شروع زندگیست.اربعین یعنی دمیدن دوبارهٔ روح ولایت در کالبد جهان.#اربعین2 MB
📌 امتداد یک حضور؛ سهم جاماندگان از اربعین چیست؟استاد عابدینی: حضور در راهپیمایی اربعین یک حضور جهانی و در امتداد حضور در خیابان است. کسانی که امکان سفر ندارند، با برافراشتن پرچم و حضور پرشورتر در تجمعات، خود را در ثواب و عمل زائران سهیم میکنند. #استادعابدینی#معارف_اربعین🚩 #بایدبرخاست7 MB
@Hodaei_S28 July 2026محبوب من؛من تا به حال شما رو ندیدم . ولی دلم براتون حسابی تنگ شده !امروز صبحمون رو با یاد و نام امام زمانمون (ارواحناالفداه) شروع کنیم!🌅همین الان نیت کنید که امروز تمام کارهایم نذر امام زمان (ارواحناالفداه) باشه🤲🏻https://eitaa.com/mqsadra256#اربعین #امام_زمان #ایرانeitaa.comایتا - موسسه صدرا
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
1 MB