Profile picture of ‌مهندس علوی‌
@am19ir29 May 2026
امام شهید:نگاه‌مان به تولیدکننده، نگاه مناسب و درستی نیست. من عرض میکنم نگاه مجموعه‌ی دولت و مسئولین کشور به آن فرد تولیدکننده، باید نگاه به یک رزمنده باشد؛ مگر نمی گویید «جنگ اقتصادی»، رزمنده‌ی این جنگ اقتصادی کیست؟ آن کسی که اقتصاد داخلی را تقویت میکند؛اقتصاد داخلی هم عمدتاً با تولید تقویت میشود؛

@am19ir29 May 2026
امروز وظیفه ما در کنار حفظ خیابان، جهاد در جبهه اقتصادی است، آنکه می تواند در خط مقدم و آنکه نمی تواند در پشت این جبهه مهم باید حضور موثر داشته باشد.#جهاد_اقتصادی#اقتصاد_مقاومتی#تولید#جانفدا

@am19ir29 May 2026
تولید بدون کارخانه چیست؟ تولید بدون کارخانه به کسب و کارها این امکان را می دهد که بدون نیاز به سرمایه گذاری در کارخانه یا تجهیزات، با استفاده از ظرفیت خالی کارخانه ها، برون سپاری، کار در منزل و کارگاه های کوچک, محصولات خود را تولید کنند.#تولید#کسب_و_کار#کارآفرینی

Profile picture of ‌Mohammad Reza Elhaminia‌
@elhaminia_coach28 May 2026
فروشنده‌های آماتور فکر می‌کنن مشتری نشسته پشت میز، چرتکه میندازه و با «منطق» خرید می‌کنه.🧠اما علم عصب‌شناسی میگه: مغز ما تو کسری از ثانیه با «احساس» تصمیم می‌گیره، بعد می‌گرده با «منطق» توجیه‌اش می‌کنه تا عذاب وجدان نگیره!ادامه ویراست👇👇👇

@elhaminia_coach28 May 2026
⚠️ انگیزه، کلاهبردارترین حس دنیاست! رو سیستم و دیسیپلین حساب کن، نه روی حس و حال گذرا. موافقی؟

@elhaminia_coach27 May 2026
عید قربان فقط یک تقویم مذهبی نیست؛ یک قانون سفت‌وسخت برای موفقیته.برای رسیدن به لول بعدی زندگی، باید یک چیزی رو قربانی کنی. تو قرار نیست گوسفند قربانی کنی؛ امروز اون «اهمال‌کاری شیک» و «کمال‌گرایی» که ماه‌هاست موتور حرکتت رو خاموش کرده، قربانی کن! 🔪🚀عیدتون مبارک.

Profile picture of ‌فرزاددیلمی‌
تعداد شهدا میناب چند نفر بودن.

Profile picture of ‌یوفو برند‌
@Ufobrand27 May 2026
خوب دیگه #اینترنت هم نصف و نیمه وصل شده ( هنوز گوگل پلی بالا نمیاد)حالا باید یک فکر اساسی کنید برای کسب و کار خودتون#تحلیل #بیزینس شما امری مهم و البته به دقتی بالا نیاز دارد.#برندینگ خود را جدی بگیرید www.ufobrand.ir

اگه توهم دنبال کسب درآمدی!💸دنبال یه شغل پر درآمد و راحتی😍💰کسب‌وکار مجازی میخوای اما بلد نیستی!😞کافیه به ما اعتماد کنید😉❤️برای اطلاعات بیشتر به شماره زیر پیام دهید��🏻۰۹۳۰۹۴۵۲۲۰۵ یا ۰۹۹۳۱۵۵۸۴۸۱منتظر پیام های قشنگتون هستیم😊����

@elhaminia_coach25 May 2026
بیش از حد فکر کردن (Overthinking) قاتل خاموش ایده‌های ناب توست. همین الان یک قدم حتی کوچیک بردار. اگر موافقی #بازنشر کن.

Profile picture of ‌𝒜𝒷ℴℓ𝒻𝒶𝓏ℓ‌
@iwabolix25 May 2026
اقامت راحت خود را به ما بسپارید🏡

Profile picture of ‌یاسر ساجدی‌
@Yasersajedi25 May 2026
رانت یعنی:سودی که نه از تولید به‌دست می‌آید،نه از کار،نه از خلاقیت؛بلکه فقط از "دسترسی به قدرت و اطلاعات"وقتی یک نفر ارز ارزان می‌گیرد و با قیمت آزاد می‌فروشد،وقتی مجوز خاص فقط به عده‌ای خاص می‌رسد،وقتی قانون برای همه یکسان اجرا نمی‌شود،اقتصاد دیگر رقابتی نیست؛رانتی است.…Show more

Profile picture of ‌بـــتــمــن‌
@B4TMAN25 May 2026
ذات اگه خریدنی بود من حاضر بودم برا بعضیا از خودم مایه بذارم 🚬

Profile picture of ‌فاطمه ناصری‌
@Fatemeh_naseri25 May 2026
اگر با من نبودش هیچ میلیچرا ظرف مرا بشکست لیلی؟🤔🌝😁

@elhaminia_coach24 May 2026
کمال‌گرایی اصلاً کلاس کار نیست؛ همون اهمالکاریه که کت‌وشلوار پوشیده! 👔#اهمالکاری #عملگرایی #عمل_گرایی #کمالگرایی #کمال_گرایی #روانشناسی#فروش

@elhaminia_coach24 May 2026
منتظرید شرایط «عالی» بشه تا اون کار مهم رو شروع کنید؟ مغزتون داره فریبتون میده! 🧠در روانشناسی اقدام، ما یک فرمول ساده داریم:کمال‌گرایی=توجیه شیک اهمال‌کاری👇👇👇

Profile picture of ‌سید محمد رضا موسویان کریمی‌
در شرایط کنونی که فضای کسب‌وکار در گذار از وضعیت‌های پرتلاطم به سمت ثبات نسبی و درک عمیق‌تر از ارزش‌های پنهان در میان‌مدت قرار دارد، استراتژی هوشمندانه برای تولید و توزیع محتوا در اکوسیستم دیجیتال داخلی، عبور از روش‌های سنتی و تکیه بر یک اکوسیستم چندلایه و هم‌افزا است.پیشنهاد می‌شود هسته اصلی تولی…Show more

Profile picture of ‌سید معین ایوب زاده‌
@ai_man24 May 2026
خوبه کتابخونه و امکاناتی برای توسعه دهندگان فراهم بشه که بتونن ساده‌تر ویراست‌هارو واکشی‌کنند و ربات توسعه بدن(چه برای تحلیل داده چه کار های ساده‌تری که ربات های توییتری هم انجام میدن)‎@virastyنمونه: ‎@crama