Profile picture of ‌Mohammad Safari‌
@MSafariofficial31 May 2026
🧺خداحافظی با پودر لباسشویی؛ ابداع پوششی برای لباس‌ها که فقط با آب پاک می‌شود🔸 شستشوی لباس‌ها یکی از کارهای ضروری و روزمره زندگی مدرن است، اما این کار به دلیل مصرف حجم زیادی از آب‌های شیرین و تبدیل آن‌ها به پساب‌های آلوده شیمیایی، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به محیط‌زیست وارد می‌کند. اکنون دانشمندان چ…Show more

Profile picture of ‌🦇riri⋆。‧˚ ‌ ‌ ‌‌
@riri_191823 May 2026
شورلت کامارو😂

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout19 May 2026
They watch the show while FPVs start one.سرواژه FPV برگرفته از عبارت First Person View به معنای دید اول‌شخص است. هدایت‌کننده کوادکوپتر و هلی‌شات‌ها با استفاده از قابلیت FPV می‌تواند با عینک مخصوص🥽 ، تصاویر را به‌صورت ۳ بعدی مشاهده کند و پرواز خود را تا چندین برابر بالا ببرد.
5 MB

Profile picture of User
@Manerashop4 May 2026
فیگور عزرائیل😈برای دوست داران فیگور های دارک ، مخصوصا گیمر های عزیز🔥سفارش در کامنت ، سایت و یا در بله : ‎@manerashop #فیگور #گیمینگ #آنلاین_شاپ #گیمر #اینترنت #مانرا_شاپ
1 MB

Profile picture of User
@Manerashop4 May 2026
گاهی فقط یه شمع و یه فرشته کافیه تا به اتاقت آرامش رو بیاره ...نوری که از دل شمع می تابه روی بال های فرشته می لغزه و انگار داره بهت یادآوری میکنه که هنوز چیزای قشنگی هستن هنوز امیدی هست 🤍بها:380 هزارتومان سفارش در کامنت ، سایت یا بله ‎@manerashop#فیگور #جا_شمعی #شمع #آنلاین_شاپ #اینترنت

Profile picture of User
@Manerashop4 May 2026
وقتتون بخیر عزیزان💙یکی از مدل های پرطرفدارمون ، جا شمعی روح Ghost candle holder سفارش در سایت یا کامنت ها #جا_شمعی #فیگور #پرینت_سه_بعدی #شمع

Profile picture of User
@Manerashop4 May 2026
پک رنگ آمیزی🌈😍 سه شخصیتی و تک شخصیتیمیتونه هم سرگرمی و هم یک هدیه عالی برای بچه های خلاق و افراد علاقه مند به رنگ آمیزی باشه پک شامل موارد زیر است:😌مجسمه به تعداد و اشکال دلخواهشش رنگ اصلی یک عدد قلموسفارش در سایت یا کامنت ها#فیگور #کودکان #پرینت_سه_بعدی #رنگ_آمیزی

Profile picture of User
@Manerashop4 May 2026
سفیدبرفی کوچولوی ما اینجاست تا جادوی داستان‌ها رو به میز شما بیاره! 🍎 با سیب سلامتی و لبخند همیشگی.این سفیدبرفی زیبا، ساخته شده با عشق و دقت، آماده‌ست که قهرمان قصه‌های شما باشه.🦋💛بهای این نمونه:560 هزارتومانسفارش در سایت یا کامنت ها#فیگور #پرینت_سه_بعدی #کیوت

Profile picture of User
@Manerashop4 May 2026
گربه ی کلافه یا خوشحال از پیدا کردن یه موش؟😁 جهت سفارش کار و یا ساخت طرح دلخواهتون تو کامنت پیام بذارید یا به سایت مانرا شاپ سر بزنید❤️#فیگور #پرینت_سه_بعدی #کیوت

Profile picture of ‌شاگرد بازار‌
@shagerdebazar30 April 2026
مهم‌ترین پارادایم‌ شیفت‌ها در اقتصاد—چیزهایی که واقعاً قواعد بازی رو عوض کردن:۱. از اقتصاد کشاورزی به اقتصاد صنعتیوقتی ماشین جای دست رو گرفت، اقتصاد از زمین به کارخانه مهاجرت کرد. 🚜➡️🏭تولید، شهرها و کار همه از نو تعریف شد. #پارادایم_شیفت #انقلاب_صنعتی

Profile picture of User
@Ava_yazd29 April 2026
کد تخفیف 80,000 تومانیavayazd80مهلت استفاده: تا پایان روز چهارشنبه ۹ اردیبهشتمنسوجات آوا یزد را در پلتفرم با سلام دنبال نمایید. https://basalam.com/ava-yazd

Profile picture of ‌چیکاد - Chikad‌
@chikad27 April 2026
💠با لایه محافظ رزین اپوکسی جاکلیدی های پهپاد شاهد ۱۳۶✔️ بسیار استحکام بالایی دارن✔️ در برابر خط و خش مقاوم شدن✔️ جلای براق و چشم نوازی پیدا کردن✔️ مقابل تغییر رنگ کاملا پایدار هستن🇮🇷 چیکاد: ایتا | روبیکا | بله | سروش

Profile picture of ‌چیکاد - Chikad‌
@chikad27 April 2026
اگر ساکن قم هستید، شب ها ساعت ۲۲ تا ۲۴، با مراجعه به غرفه‌ی ما در نبش کوچه ۳۱ خیابون شهید صدوقی محصولخریداری شدتون رو تعویض کنین یا حتیاگر خواستین پس‌بدین!🇮🇷 محصولات چیکاد: ایتا | روبیکا | بله | سروش

Profile picture of ‌گروه صنعتی دی.آر.پی‌
@Drpoil24 April 2026
برای رسیدن به قله‌های پیشرفت، گاهی لازم است از مسیرهای مالروی قدیمی دست کشید و بزرگراه‌هایی نو بنا کرد. «مهندسی مجدد فرآیندها» یا همان #BPR در صنعت نفت و گاز، نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت برای عبور از ساختارهای کند و رسیدن به پویایی است.

Profile picture of ‌جنگ احزاب‌
@Jang_ahzab19 April 2026
طراحی پوستر با موضوع :هنر ایرانی در کنار پرچم#ایران #ایران_قوی #پرچم #فرهنگ #هنر_ایرانی #فرش

Profile picture of ‌محمد جواد یاحقی‌
@yahaghi7 April 2026
فصل سوم این کتاب متولد شده از درد های منه چیز هایی که خودم تجربه کردم از بحث کردن اما کم کم یاد گرفتم بیشتر ایگنور کنم و بیشتر محتوامو بنویسم تاریخچه مختصرِ دعوا با غریبه‌ها#اینترنت #کتاب #بازی #کتاب_تعاملی #ایران https://rc0.ir/book.html?book=data/b3.json

Profile picture of ‌☫امیرعلی ناصری☫| 🏴‌
@Amir_Ali_naseri1 April 2026
بازهم خدا را شاکریم که دشمنان مارا در فضا قرار داد و پای پیک نیک نشاند 😎😂#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #الله_اکبر #اینترنت #ایران‌_قوی #خیابان #تا_پای_جان_برای_ایران
این بدبخت دو تا سه ریاست جمهوری عقبهجهرمی: د آخه من چه کاره‌ام؟ من کی هستم؟ بنده یه راننده تریلی ساده‌م.#اینترنت #ایران_قوی #رهبر_شهید