در این برنامه جناب آقای مجری از بنده بسیار تعریف کردند و گفتند ، مناسب ترین شخص برای ریاست جمهوری شخص آقای همساده هستند.
@mrhamsadeh7 May 2026در این برنامه جناب آقای مجری از بنده بسیار تعریف کردند و گفتند ، مناسب ترین شخص برای ریاست جمهوری شخص آقای همساده هستند.
@mrhamsadeh7 May 2026همسر عزیزم گفتند وقتی خنده های شما رو میبینم و می شنوم ، قند در دلم آب می شود.ایشان به بنده لطفا دارند.
@mrhamsadeh7 May 2026در کهکشان ها و در تمامی کشور ها و استان ها و شهرستان ها و روستا ها حرف از شجاعت و شهامت جناب آقای همساده بزرگ است.
@mrhamsadeh7 May 2026#جوانان و هم میهنان عزیز و شریفمدرصورت پیروزی در #انتخابات #ریاست_جمهوری ، هزار مگابایت #اینترنت رایگان یک ساعته به شما هدیه خواهم داد.
@mrhamsadeh7 May 2026درخواست می کنم #احزاب_سیاسی ، مخصوصا #حزب #اصلاح_طلب و #اصولگرا به حزب آقای همساده بپیوندند.به صرف اکبر جوجه و زیتون پرورده و نوشابه و دلستر.
@mrhamsadeh7 May 2026همیشه آقای مجری به بنده علاقه زیادی داشتند.بار ها گفته بودند معاشرت با شخص آقای همساده بسیار لذت بخش است.در تصویر مشاهده می فرمایید که با شادی به دوربین نگاه می کند و رضایت در چشم های ایشون موج میزنه.
@mrhamsadeh7 May 2026بند با توجه انتخاب پروژه های هوش مصنوعی و رباتیک ، نام دولت خود را #دولت_هوشمند اعلام می کنم.
@mrhamsadeh7 May 2026هم میهنانم ، به زودی بعد از پیروی در انتخابات ریاست جمهوری ، در رقابت با پروژه #رباتیک #ایلان_ماسک ، رباتی خواهیم ساخت که قابلیت #تعمیرات و آب و جارو منزل را داشته باشد.
@mrhamsadeh7 May 2026بنده در صورت پیروزی ، پروژه #هوش_مصنوعی همساده اِی آی را کلید خواهم زد.
@mrhamsadeh7 May 2026#اصلاح_طلب ها و #اصول_گرایان توجه کنند.درصورتی که بنده در انتخابات پیروز شوم ، به خاک ایالات متحده آمریکا حمله و سپس با #اسرائیل و #آمریکا #مذاکره و دست برادری می دهیم.این موضوع برای رضایت هر دو جریان است.دوستدار شما ریاست حزب همساده
@mrhamsadeh7 May 2026از جناب آقای #اسحاق_جهانگیری هم دعوت می شود به نفع بنده کناره گیری کند.در صورت پیروزی در انتخابات ، شما را به وزارت نفت منصوب می کنیم.دوستدار شما ، ریاست حزب همساده
@mrhamsadeh7 May 2026آقای #محمد_باقر_قالیباف ، به کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری بیایید و به نفع بنده کناره گیری کنید .قول میدم شما را بعد از پیروزی #نخست_وزیر کنم.هر چند به فامیل دور این قول را داده بود ، اما اگر شما بیایید به شما میدهم.@Ghalibaf
@mrhamsadeh7 May 2026امروز موجی جدید از حملات سایبری به جبهه همساده از اصلاح طلب ها و اصول گرایان شکل گرفته!هشدار میدهیم که هیچحزبی توان مقابله با حزب ما را ندارد.شما را پودر میکنیم.
@Shervinpirhadi7 May 2026نقد و بررسی پروژه احداث شهرک سلامت در کانال اتحاد نخبگان اراک فرهیخته ارجمند از جنابعالی دعوت می شود ضمن پیوستن به کانال اتحاد نخبگان اراک در ایتا با ارائه نظرات ارزشمند خود با ما همراه باشید.اولین هماندیشی مجازی به طرح احداث شهرک سلامت اراک می پردازد.https://eitaa.com/araknokhbeganeitaa.comایتا - اتحاد نخبگان اراک
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@mrhamsadeh7 May 2026از آنجایی که بسیار اعتقاد به #دموکراسی دارم ، یک رای گیری میزارم تا ببینم علاقه شما به کدام کاندیدای ریاست جمهوری است.
@mrhamsadeh7 May 2026همراهان گرامی خیلی دایرکت ندید .بنده برای کاندیداتوری انتخابات بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار دایرکت دریافت کردم وبه هیچ وجه فرصت پاسخ دادن به شما را ندارم.متشکرم از شما
@mrhamsadeh7 May 2026
@mrhamsadeh6 May 2026بنده در دولت خود تصمیم دارمبه جز سیمکارت سفیداز سیمکارت های رنگی و مخصوصا صورتی برای بانوان عزیز توزیع کنم.
@mrhamsadeh6 May 2026با سپاس فراوان خدمت سرکار خانم دکتر شادپیام بابت دنبال کردن صفحه آقای همسادهبعد از اینکه در انتخابات پیروز شدم ، روابط دولت خود را با کشور شما ژاپن گسترش خواهم داد. 🌹🙏🏻@user177808468184
@mrhamsadeh6 May 2026جناب آقای دکتر پزشکیان از بنده درخواست کردند از کاندیداتوری ریاست جمهوری کناره گیری کنم به دلیل محبوبیت بالایی که دارم.اما من به عشق شما مردمشریف و برای لوله کشی رایگان «شربت تخم شربتی» به این انتخابات خواهم رفت .چه اصلاح طلب و چه غیر اصلاح طلب حریف حزب همساده نخواهند شد.دوستدار شما آقای همساده