Profile picture of ‌آقای همساده‌
@mrhamsadeh7 May 2026
در این برنامه جناب آقای مجری از بنده بسیار تعریف کردند و گفتند ، مناسب ترین شخص برای ریاست جمهوری شخص آقای همساده هستند‌.

@mrhamsadeh7 May 2026
همسر عزیزم گفتند وقتی خنده های شما رو میبینم و می شنوم ، قند در دلم آب می شود.ایشان به بنده لطفا دارند.

@mrhamsadeh7 May 2026
در کهکشان ها و در تمامی کشور ها و استان ها و شهرستان ها و روستا ها حرف از شجاعت و شهامت جناب آقای همساده بزرگ است.

@mrhamsadeh7 May 2026
#جوانان و هم میهنان عزیز و شریفمدرصورت پیروزی در #انتخابات #ریاست_جمهوری ، هزار مگابایت #اینترنت رایگان یک ساعته به شما هدیه خواهم داد.

@mrhamsadeh7 May 2026
درخواست می کنم #احزاب_سیاسی ، مخصوصا #حزب #اصلاح_طلب و #اصولگرا به حزب آقای همساده بپیوندند.به صرف اکبر جوجه و زیتون پرورده و نوشابه و دلستر.

@mrhamsadeh7 May 2026
همیشه آقای مجری به بنده علاقه زیادی داشتند.بار ها گفته بودند معاشرت با شخص آقای همساده بسیار لذت بخش است.‌در تصویر مشاهده می فرمایید که با شادی به دوربین نگاه می کند و رضایت در چشم های ایشون موج میزنه.

@mrhamsadeh7 May 2026
بند با توجه انتخاب پروژه های هوش مصنوعی و رباتیک ، نام دولت خود را #دولت_هوشمند اعلام می کنم.

@mrhamsadeh7 May 2026
هم میهنانم ، به زودی بعد از پیروی در انتخابات ریاست جمهوری ، در رقابت با پروژه #رباتیک #ایلان_ماسک ، رباتی خواهیم ساخت که قابلیت #تعمیرات و آب و جارو منزل را داشته باشد.

@mrhamsadeh7 May 2026
بنده در صورت پیروزی ، پروژه #هوش_مصنوعی همساده اِی آی را کلید خواهم زد.

@mrhamsadeh7 May 2026
#اصلاح_طلب ها و #اصول_گرایان توجه کنند.درصورتی که بنده در انتخابات پیروز شوم ، به خاک ایالات متحده آمریکا حمله و سپس با #اسرائیل و #آمریکا #مذاکره و دست برادری می دهیم.این موضوع برای رضایت هر دو جریان است.دوستدار شما ریاست حزب همساده

@mrhamsadeh7 May 2026
از جناب آقای #اسحاق_جهانگیری هم دعوت می شود به نفع بنده کناره گیری کند.در صورت پیروزی در انتخابات ، شما را به وزارت نفت منصوب می کنیم.دوستدار شما ، ریاست حزب همساده

@mrhamsadeh7 May 2026
آقای #محمد_باقر_قالیباف ، به کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری بیایید و به نفع بنده کناره گیری کنید .قول میدم شما را بعد از پیروزی #نخست_وزیر کنم.هر چند به فامیل دور این قول را داده بود ، اما اگر شما بیایید به شما میدهم.‎@Ghalibaf

@mrhamsadeh7 May 2026
امروز موجی جدید از حملات سایبری به جبهه همساده از اصلاح طلب ها و اصول گرایان شکل گرفته!هشدار می‌دهیم که هیچ‌حزبی توان مقابله با حزب ما را ندارد.شما را پودر می‌کنیم.

Profile picture of ‌دکتر شروین پیرهادی‌
@Shervinpirhadi7 May 2026
نقد و بررسی پروژه احداث شهرک سلامت در کانال اتحاد نخبگان اراک فرهیخته ارجمند از جنابعالی دعوت می شود ضمن پیوستن به کانال اتحاد نخبگان اراک در ایتا با ارائه نظرات ارزشمند خود با ما همراه باشید.اولین هم‌اندیشی مجازی به طرح احداث شهرک سلامت اراک می پردازد.https://eitaa.com/araknokhbegan
eitaa.com

ایتا - اتحاد نخبگان اراک

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

@mrhamsadeh7 May 2026
از آنجایی که بسیار اعتقاد به #دموکراسی دارم ، یک‌ رای گیری می‌زارم تا ببینم علاقه شما به کدام کاندیدای ریاست جمهوری است.

به چه کسی رای می دهید ؟

6 votes  •  The poll has been ended

@mrhamsadeh7 May 2026
همراهان گرامی خیلی دایرکت ندید .بنده برای کاندیداتوری انتخابات بسیار بسیار بسیار بسیار بسیار دایرکت دریافت کردم و‌به هیچ وجه فرصت پاسخ دادن به شما را ندارم.متشکرم از شما

@mrhamsadeh7 May 2026
دوستان عزیز خیلی دایرکت داشتم در رابطه با اینکه چطور ممکنه یک شخص به چندین فن و حرفه و تخصص تسلط داشته باشه !باید بگم به شما عزیزان این در توان شما نیست ،لطفا خودتون رو ناراحت نکنید .بنده ضریب هوشی یک میلیون کسب کردم و به گفته #ناسا باهوش ترین انسان و موجود #کهکشان هستم .

@mrhamsadeh6 May 2026
بنده در دولت خود تصمیم دارمبه جز سیمکارت سفیداز سیمکارت های رنگی و مخصوصا صورتی برای بانوان عزیز توزیع کنم.

@mrhamsadeh6 May 2026
با سپاس فراوان خدمت سرکار خانم دکتر شادپیام‌ بابت دنبال کردن صفحه آقای همسادهبعد از اینکه در انتخابات پیروز شدم ، روابط دولت خود را با کشور شما ژاپن گسترش خواهم داد. 🌹🙏🏻‎@user177808468184

@mrhamsadeh6 May 2026
جناب آقای دکتر پزشکیان از بنده درخواست کردند از کاندیداتوری ریاست جمهوری کناره گیری کنم به دلیل محبوبیت بالایی که دارم.اما من به عشق شما مردم‌شریف و برای لوله کشی رایگان «شربت تخم شربتی» به این انتخابات خواهم رفت .چه اصلاح طلب و چه غیر اصلاح طلب حریف حزب همساده نخواهند شد.دوستدار شما آقای همساده