شرافت #جام_جهانی #فوتبال#ایران #میناب
@Bntlhossein16 June 2026سه ماه با بزرگترین ارتشهای دنیا جنگیدند که امروز این پرچم بالا نرود.سه ماه میلیاردها دلار هزینه کردند که سرود ملیمان شنیده نشود.امروز اما در لسآنجلس،هم پرچم ایران برافراشته شد،هم سرود ملی ایران در گوش دنیا پیچید#جام_جهانی #ایران #ایران_قوی #فوتبال
@lRIRAN16 June 2026و برایم از ایران بگواز میناب و کودکانش...پینوشت: تصویر مربوط به تخته تیم ملی فوتبال ایران پیش از بازی با نیوزلند
@DrBijanGhanavati14 June 2026کاربر #اسپانیایی: من زیاد از #فوتبال سر در نمیارم، ولی میدونم تو این #جام_جهانی پشت کدوم تیم هستم.
@Arashmida13 June 2026
@Investigativejornalism12 June 2026🔴سر مقاله این هفته مجله اکونومیست ❌جام جهانی یک واقعیت مهم را پنهان کرده است؛📌افول قدرت نرم آمریکا🔺مجله اکونومیست (13 June 2026) می نویسد برخلاف تصور رایج، جهان دیگر به سمت یک فرهنگ واحد آمریکایی حرکت نمیکند. از موسیقی و تلویزیون تا بازیهای ویدئویی،
@Arashmida12 June 2026🔴دزد گمان دارد همه دزدند👌پس از انتقاد تند یک کاربر خارجی از عملکرد میزبان جام جهانی اکانت رسمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با استناد به ضرب المثل پارسی دزد گمان دارد همه دزدند پاسخ داد🇮🇷
@Miladpooladvand12 June 2026چه جان هافدا شد؟ ازکودکان وطن تا سردار و سربازان صدپاره تن،همه رفتندتا امروز این🇮🇷پرچم🇮🇷این گونه در یکی ازبزرگترین و پربازدیدترین رویداد ورزشی دنیاچشم نوازی وآقایی کند. بیش از۱۰۰شبانه روزی که گذشت از خاطرمان حذف نخواهد شد. (امیدواریم در این خصوص حافظه ها تقویت شوند) #جام_جهانی #جنگ #ایران
@Karim_meaad_karimi5112 June 2026آرزوی جالب رسانه مشهور فوتبالی برای تیم ملی ایران؛ خدایا، خواهش میکنم، بگذار این اتفاق بیفتد چون خیلی خندهدار میشود.
@mahdiaran31311 June 2026رونمایی از پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران در مراسم افتتاحیه #جام_جهانی ۲۰۲۶ 🇮🇷🏆
@Rashed12Entezar11 June 2026رونمایی از پرچم مقدس #جمهوری_اسلامی_ایران در مراسم افتتاحیه #جام_جهانی ۲۰۲۶ 🇮🇷🏆
@sheykhbaqeri11 June 2026کمتر از پنج ساعت تا آغاز بزرگترین رویداد #فوتبال جهان یعنی #جام_جهانی فاصله داریم. #جایزه_صلح_فیفا را به کسی داده اند که نه تنها می خواهد با بمباران و کشتار، صلح مورد نظر خود را در جهان ایجاد کند؛ بلکه اصلا میزبان خوبی هم برای این مسابقات نیست.
@Arashmida11 June 2026🔻آخه الکی میگن ورزش سیاسی نیست👌🔴روسیه برای حمله به اوکراین از فوتبال محروم شد▪️آمریکا میزبان جام جهانی است ایران را یک ماه بمباران کرده،رهبر کشورش را شهید کرده و به تیم ایران اجازه یک شب ماندن در کشورش را نمیدهدقیافه رئیس فیفا
@FaAllonLmaYorid10 June 2026تیم ملی والیبال بدون امین اسماعیل نژادپیاتزا هم قطر پاسور تیم ملی را خط زدو گفت:این خط خوردن پایان کار امین ، در تیم ملی نخواهد بود. در صورتی که قطر پاسورهای حاضر در تیم نتوانند انتظارات را برآورده کنند، این ستاره والیبال بار دیگر شانس بازگشت به ترکیب تیم ملی را خواهد داشت.به امید آن روز ۰۰۰۰۰۰
@A_abdollahiyan10 June 2026گروگان های ایرانی در کشور متخاصم صهیونیستی!چه کسی جوابگوی ضربه هاییست که پیکره ی امنیتی کشور، باید بخاطر بازی چند جوان فوتبالیست بخورد؟!#خیانت#جام_خون#جام_جهانی
@EKIPPROJECT9 June 2026قدم اول همیشه از همون لحظهای شروع میشه که تصمیم میگیریم حرکت کنیم.گاهی برای حال بهتر،گاهی برای سبکتر شدنِ ذهن،و گاهی فقط برای اینکه دوباره نفس بکشیم.این بار باهم میدویم؛نه برای رکورد،برای حس خوبِ شروع دوباره.…Show more
@Saeednajafi658 June 2026این پسرک احمق که در ایام جنگ و پس از آن ساکت بود و کنار وطن و مردم نایستاد چند روز گذشته آمد و گفت: اشتباه کردم که ساکت بودم و جنگ بد است! همه کیفور شدیم که چه خوب برای دفاع از وطن آمده است...اما خبر آمد که او قرار است برای #جام_جهانی برنامه بسازد و این صحنهسازی نیز بابت پول و بوی کباب بوده است.پ…Show more