Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
#رئیسجمهورطرازجمهوری اسلامی ایران😭😭جواب شهید رئیسی رو ببینیم واسه دیدار با رئیس جمهور آمریکا:👏
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️ همه کارهای خانه را انجام میدادند!«من نمی روم تا تکلیف خانمم معلوم شود💔»|عزیزایران|#ناگفته‌ها#جانم فدای رهبراین مقتدای مظلوم دلبرازنسل حیدرآیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای🌹

Profile picture of ‌الیاس عبداله‌
لعنتی هر چه اولش شیرینتر شروع بشه، بعدها طعم تلخش ماندگارتره. باید بدانیم ما مورچه ایم و مراقب طعم های اطرافمان باشیم.گاهی یک کتاب، آغاز یک نگاه تازه است... روزی روزگاری مورچیانو در ایتاhttps://eitaa.com/morchianoo_ir
2 MB

Profile picture of ‌ابو حسین‌
ابو حسین

@Abu_hosein  •  12 July 2026

با سلام روز حجاب و عفاف را خدمت بانوان مسجدی و بانوان حاضر در شب‌های بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تبریک می گویم.قوانین حجاب و عفاف باید اجرا شود و در صورت اشکال و نقص سریعآ با سه فوریت رفع نقص گردد.#ایران #ایران_قوی

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
بی حجاب شدن و فمنیست شدن و عمل به فمنیسم و عمل به فرهنگ مبتذل غرب، یعنی بی عقلی،حماقت، یعنی؛ سوء استفاده از زن و تنهایی زن و نابودی خانواده و انقراض نسلِ اون زن و مردی که فمنیست و بی غیرت میشن = کم شدن جمعیت و...که نقشه لیبرال هاست برای کم شدن جمعیت و یه جور نسل کشیِ بدون جنگ و خونریزی است و...
این کلاه فمنیست رو کی سر زنها گذاشته؟!
7 MB

موکب جهادی حضرت قمر بنی هاشم (ع)؛ پایگاه مطالبه‌گری مردم در تراز بیانات رهبر معظم انقلابسه‌شنبه ۱۳ مرداد، این موکب میزبان جمعیتی بود که نه فقط برای عزاداری، بلکه برای مطالبه‌گری گرد هم آمده بودند. این موکب، این بار به پایگاه ستاد حمایت از مطالبه‌گری و اطلاعات مردمی استان تهران تبدیل شده بود تا

Profile picture of ‌میرزا عبدالکریم حق شناس‌
وقتی عمل بد شد، کار #زبان هم خراب می‌شود؛ یعنی گناهان زبان، از اعمال #نامشروع دیگر سرچشمه می‌گیرد.#آیت‌الله_حق‌شناس#گناه#غیبت

با سلام اسلام و انقلاب اسلامی معلم خوب، مهندس خوب، کارآفرین خوب، کارگر خوب، کارمند خوب، وکیل خوب، رییس خوب، وزیر خوب، انسجام، همدلی، مواسات، وحدت، یکپارچگی و همه خوبی های دنیا را می خواهد.و در مواقع اضطراری جان فدا می خواهد.همه با هم جمهوری اسلامی ابر قدرت را می سازیم.#ایران #ایران_قوی
🖤🌱...شهید بابایی:نمی خواهد شما خودتان را برای انقلاب فدا کنید. انقلاب راه خودش را می رود؛ شما خودتان را بسازیدو اصلاح کنید. 🕊...سالروز شهادت/شادی روح بلندش صلوات#شهدا #یا_لثارات_الحسین
Show more

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
بعداز #انقلاب_اسلامی سیاستهای کلی اقوام وسنتهای ایرانی متاسفانه ابلاغ نشدتکلیفمون برای ایجاد #ملت_یکپارچه یا #امت_واحده معلوم نبودسال پیش نوشتم:هنوزیک تعریفی ازهویت ایرانی نمیتونیم ارائه بدیم که شامل همه افرادداخل مرزهای اعتباری بشه وتمایزمون بابیرون ازمرزهارومشخص کنهکرد_آذری_عرب_بلوچ_هزاره_ترکمن
تفکرسلبی #ایرانشهری بامنش نظامیگری درفرهنگ وجامعه،باعث زیرضربه بردن کثرات غنی"#فرهنگی ایران بزرگ"شدواقوام بمروربافرهنگ منتشره ازمرکز،بیگانه شدن و403رقم خوردپدیده #پانترک درحال انفجاردرکشورهراه حل ایجابیش:حکومت بایدمتولی زبان وفرهنگ غنی #آذری بشه که جدا از زبان ترکی آسیای میانه اس.#من_ایرانی_آذریم

Show this thread

Profile picture of ‌مروا جعفری‌
اگر کسی طالب نجات باشد و بخواهد به کمال واقعی برسد و از معانی توحید بهره ببرد، باید به چهار چیز تمسک جوید:اول، حضور قلب دائمدوم، توسل به پیغمبر (ص)و اهل بیت(ع)سوم،‌گدایی شبهاچهارم، احسان به خلق شیخ رجبعلی خیاط (ره)#راه_کمال

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
•|یکی از دوست های دیرین شهید چمران در مصاحبه‌ای درباره وی می‌گوید که؛شهید چمران درس را سر کلاس یاد می‌گرفت و بیرون از مدرسه درس نمی‌خواند و مثل ما وقت آزاد خود را صرف درس خواندن نمی‌کرد؛به جای آن به فعالیت های مذهبی می‌پرداخت!بااین‌حال همیشه شاگرد اول بود!🌱
•••|شهید دکتر چمرانخدا قسمتم کرد در دبیرستانش درس بخوانم…﴿دوره اول﴾•|ان‌شاءالله خدا قسمتم کند که؛در دبیرستانی که او در آن درس خوانده درس بخوانم…﴿دوره دوم﴾🥲در دانشگاه محل تحصیل او﴿در ایران﴾ و رشته ای نزدیک به رشتهٔ او،درس بخوانم…📚آخر سر مثل او به وطنم خدمت کنم و در این راه شهید شوم…🩸
•|شهید دکتر چمران…؛ :)

Profile picture of ‌عرفان جسمانی کندری‌
باتوجه به اقبال روانشناسان، مشاوران و مراجعان برای استفاده از خدمات روانشناختی بصورت آنلاین و خلأ قوانین اخلاقی در نظام نامه اخلاقی، بر آن شدیم تا مقاله ای تحت این عنوان منتشر کنیم.https://share.google/xgp0IZw7Wf2LTQXQB

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
•••|نتیجه اخلاقی امروزم؛﴿يا أيها الذین آمنوا لا يسخر قوم من قوم عسى أن يكونوا خيرا منهم«سوره‌حجرات؛آیه۱۱»﴿ويل لكل همزة لمزة«سوره‌همزة؛آیه۱»هیچ وقت کسی رو مسخره نکنید!﴿چه عمداً باشه!چه به مزاح!﴾چراکه دست تقدیر خدا در یک روز، می‌خوره پس گردنتون و به چیزی که مسخره کرده اید، مبتلا می‌شوید!

Profile picture of ‌اشکان 🎭‌
هنر در ذات ایرانهقدیما هر بشقاب یه قصه داشت

Profile picture of ‌گمن‍ـام‌
هر یک از ما آهنگِ رنج کشیدنِ خودش را دارد:)

Profile picture of ‌مژده‌
🔘تله‌ی طرحواره‌ها🔻کمبود محبت#پیش_از_ازدواج

Profile picture of ‌فاطمه‌ی علی‌
امام رضا(ع) خورشیدِ زندگی منه، حتی ماه شبای زندگیمم نورشو از امام رضا داره، هروقت میخوام آرزوی مرگ کنم میبینم دلم برای حرمش قراره عجیب تنگ بشه، هروقت بارون میباره دلم پر میزنه برای بارونای حرم، هروقت چای میخورم یاد چاییای حرم میفتم،

Profile picture of ‌مامانِ دخترک‌
.امروز برای اولینبار کوکی شکلاتی درست کردم.البته قبلا هم چندباری درست کرده بودم،ولی این اولینی بود که خوب شد.یا حتی میشه گفت که عالی شد!شهد زعفرونی واسه شربت هم پختم...دلم میسوزه، چرا دوروز قبل که اربعین بودو طبق سنوات گذشته بساط نذری پزون به راه بود این خوشمزه هارو نداشتیم!#کوکی #اربعین

Profile picture of ‌مژده‌
تفسیر کوتاه #قرآن کریماستاد قرائتی سوره هود آیات ۲۳و۲۴كسانى كه ايمان آوردند و كارهاى شايسته انجام دادند و در برابر پروردگارشان خضوع و خشوع كردند، آنها اهل بهشتند؛ و جاودانه در آن خواهند ماند(۲۳)ترجمه آیه ۲۴ و نکات در ویرشت
Sore Hud Aye 23
Mohsen Qaraat

Profile picture of ‌پطروسم س‌
مهریه حق قانونی زنه، اما قرار نیست همه مشکلات خانوادگی رو حل کنه.خیلی وقت‌ها افراد فکر می‌کنن فقط با مطرح کردن مهریه، همه‌چیز به نفعشون تموم می‌شه؛ در حالی که واقعیت پرونده‌های خانوادگی خیلی پیچیده‌تر از این حرف‌هاست.تصمیم احساسی، اقدام عجولانه و ناآگاهی از قانون، می‌تونه شرایط رو سخت‌تر کنه و..