Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun27 June 2026
مراقب کلاهبرداری مجازی با نام دارو معجون وکرم و... باشیددارویی که مورد تایید سازمان غذا دارو نیست کلاه برداریهروغن ودارو استفاده میکنی بعد سرطان پوست وسرطان تناسلی میگیری ها!#کلاهبرداری #افزایش_قد#روغن_رویش_مو#کرم_جوان_سازی#تبلیغات_دروغ#دارو_مکمل

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida26 June 2026
نسل‌کشی با موادغذایی امریکای شیطانیخریدموادغذایی ازآمریکاوهمپیمانانش دردوره حاکمیت اپستینی ترامپ نتانیاهوقطعاً جنایتی غیرقابل اغماض درراستای نسل‌کشی ایرانیان خواهد بود!گرچه توطئه «نابودی نسل ایرانی»توسط جریان استکبارصهیونی،باهشیاری تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی خنثی شد خشم معاون ترامپ درآورد

Profile picture of ‌پرتو‌
@PARTO_XV26 June 2026
بعضی آدم‌هاآن‌قدر مشغول ساختن زندگی‌شان می‌شوند،که فراموش می‌کننددر آن زندگی کنند.#پرتو

Profile picture of ‌atinaz m.a.sjjj‌
@atiinaz26 June 2026
یه صبحانه عالی و خاص برای روزهای دونفره🤩👩🏻‍🍳آموزش این املت خوشمزه و پنیری رو در کانال من در اپلیکیشن بله ببینble.ir/join/7nYUyJUuy2

Profile picture of ‌یا لثارات الخامنه ای🚩‌
@brain_library26 June 2026
آمریکا در زمان جنگ جهانی اول و دومچون در کارخانه ها کارگر کم داشت، با تبلیغات و شعار برابری زنان با مردان زنان رو تشویق کرد تا کارگر جنگی بشوند(با حقوق نصف مردان)مثلا دخترانی که کارگر ساخت خمپاره TNT بودند و به کم کم بخاطر مواد سمی بیماری گرفتند و رنگ پوستشان نارنجی شد.ادامه👇

@PARTO_XV25 June 2026
۵ نشانه که نشان می‌دهد ذهنی واقعیت‌گرا دارید!!🧗

Profile picture of ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
@mahdism12ir25 June 2026
سگ گردانی در شهرها؛ از بی‌فرهنگی تا فاجعه تهدید سلامت کودکان!#سگ_گردانی #سگ #سگ_آپارتمانی #سگ_خانگی #پت #بی_فرهنگی #پارک #کودکان #سگ_ولگرد #اینفوگرافیک

Profile picture of ‌نافذ Naader Noor‌
چه ازمایش هایی چه زمانی ؟ #دکترنادرنوری #نافذ
چه ازمایشهایی  برای چه هدفی  انجام می شود ؟‌

Profile picture of User
@NineMarket25 June 2026
زرشک پفکی قاینات، به قیمت عمدهبسته یک کیلویی ۹۰۰ هزار تومانکارتنی کیلویی ۸۰۰ هزار تومان ارسال برای تهران رایگان امکان مرجوعی بی قید و شرط برای سفارش: ۱ـ کارتنی پیام بدهید ۲ـ کیلویی از طریق لینک زیر سفارش خود را ثبت نماییدhttps://ninemarket.ir/site/buy/product-48

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara11024 June 2026
از کجا بفهمم بی‌تعارف تعامل می‌کنین؟🗿

Profile picture of ‌معصومه مهدوی🇮🇷🇵🇸🇱🇧‌
@MM_142624 June 2026
#یک_لقمه_کتاب 📚سرگذشت استعمار (مورد توصیه امام شهید )🔴این داستان چقدر گویای حال ما و روزگار ما است!آری دشمن با مذاکره جنگ را تمام نمی‌کند بلکه فقط حالت آن‌را از نظامی به ترور بیولوژیک تغییر می‌دهد!♦️فقط با این تفاوت که اکنون ما دست برتر نظامی را داریم و دشمن درخواست مذاکره داده است و برای با…Show more

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
@FaAllonLmaYorid24 June 2026
آره کریست بدک نیستداری کم کم می رسی ۰۰۰۰۰۰ 🤸‍♂️🤸🤸‍♂️🤸🤸‍♂️🤸ولی ازبکستان کجا ۰۰۰۰۰ سنگال و اتریش کجا ⁉️⁉️⁉️⁉️و دیگه اینکه بازیهای حذفی دیگه ازبکستان نداره ها ۰۰۰۰۰۰۰۰و ممکنه سرو کله ی ناسازگاریهای تو زمین و رسانه ها؛ مثل :کنسیسائو و ژائو نوس تیری آنری و نه نفر دیگه ۰۰۰۰۰۰۰ خخخخپیدا بشه.

Profile picture of User
@ivnanews24 June 2026
نقش «مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها» در حفظ فرهنگ غنی ادویه‌ها و غذاهای ایرانی🔗 لینک خبر«مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها» یکی از تولیدکنندگان برجسته ادویه و محصولات مرتبط در ایران است که نقش قابل توجهی در حفظ و ترویج فرهنگ غنی غذایی این سرزمین دارد.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout24 June 2026
ترامپ🐷 : من🐖 ایران را کاملاً در تنگنا قرار داده بودم؛ در آستانه تسلیم بود، حاضر بود تقریباً هر چیزی به ما بدهد و برای نخستین بار در دهه‌های اخیر، احترام زیادی برای ایالات متحده و رئیس‌جمهورش🐖 ، یعنی من🐷 ، قائل شده بود.
واکنش ترامپ به تصمیم سنای آمریکا؛سناتورها کار مرا دشوارتر کرده‌اند، اما من به هر شکلی که باشد آن را به سرانجام می‌رسانم
واکنش ترامپ به تصمیم سنای آمریکا؛سناتورها کار مرا دشوارتر کرده‌اند، اما من به هر شکلی که باشد آن را به سرانجام می‌رسانم

@PARTO_XV23 June 2026
«تو کی هستی؟»

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout23 June 2026
🍞 طبق مصوبه استانداری تهران از شب گذشته قیمت نان با آرد دولتی افزایش پیدا (افزايش ۹۵ درصدی نسبت به سال گذشته). قیمت نان بربری با افزایش ۸۸ درصد از ۵۳۰۰ تومان به ۱۰ هزار تومان سنگک با افزایش ۱۰۳ درصدی از ۷۶۰۰ تومان به ۱۵۵۰۰ تومانلواش با افزایش ۹۳ درصدی از ۱۴۰۰ تومان به ۲۷۰۰ تومان افزایش یافته است
قیمت نان با آرد دولتی افزایش پیدا کرد

Profile picture of ‌روح الله‌
@ruhollaah23 June 2026
قدر آب آشامیدنی که از لوله‌کشی منازل به دستتون میرسه رو بدونید.اینجا آب لوله‌کشی، آشامیدنی نیست و با تانکر آب میارن. کلی هم املاح داره.تازه امسال گویا بحران #آب کمتر از پارساله و هنوز اول تابستونیم.#پزشکیان

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara11023 June 2026
- اینهمه اینجا وِل چرخیدی ، چیشد؟ :

Profile picture of ‌سید محمد حسینی یزدی‌
@smhoseiniyazdi22 June 2026
چه‌قدر مراقبت می‌کنیم که ذهنمون از خبرها و تحلیل‌های نادرست یا ضعیف پر نشه؟