تقویت اسپرمSperm enhancementتحسين جودة الحيوانات المنويةویزیت و مشاوره رایگان پرسش و پاسخ 👇…Show more
@ostadabed11021 June 2026تقویت اسپرمSperm enhancementتحسين جودة الحيوانات المنويةویزیت و مشاوره رایگان پرسش و پاسخ 👇…Show more
@E7alireza20 June 2026عکس جمجمه یک پهلوی چی... سُس ساب های بدبخت🤡پخ*لوی😂👇#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر #مرگ_بر_خائنین
@ostadabed11020 June 2026تقویت قوای جنسی آقایان و خانوم ها Strengthening the sexual powers of men and womenتعزيز القدرات الجنسية للرجال والنساءویزیت و مشاوره رایگان پرسش و پاسخ 👇…Show more
@ostadabed11020 June 2026درمان بواسیر و شقاق Treatment of hemorrhoids and fissuresعلاج البواسير والشقوقویزیت و مشاوره رایگانپرسش و پاسخ 👇https://eitaa.com/mohamadostadabed…Show more
@ostadabed11020 June 2026درمان واریس با گیاهان دارویی و زالو درمانی Treating varicose veins with medicinal herbs and leech therapyعلاج الدوالي بالأعشاب الطبية والعلاج بالعلقویزیت و مشاوره رایگان پرسش و پاسخ 👇…Show more
@Hossein_samaei20 June 2026سلام به مغازهدارها و پخشکنندههای عزیز! 👋اینجا صنایع غذایی آرین هست. تازه اومدم ویراستی، ولی تو کار ادویه و بستهبندی (پت و سلفونی) قدیمیام.راستش این پست رو با یه عکس هوش مصنوعی شروع کردم که یه خانم توی آشپزخونه داره با محصولات من آشپزی میکنه.
@Tehran_siasat20 June 2026رئیس سابق #اطلاعات_ملی آمریکا:#آمریکا بیش از ۱۲۰ آزمایشگاه #بیولوژیکی را در بیش از ۳۰ کشور، از جمله بیش از ۴۰ مورد در #اوکراین، تأمین مالی کرده است.در این مکان ها علاوه بر نگهداری عوامل بیماریزا تحقیقات خطرناکی انجام میشده که #سلامت مردم جهان را تهدید میکرده است.
@Mahdiyaran_Hossaini20 June 2026#گزارش_تصویریادامه پاکسازی محل عزاداری تجمعات شبانه در شهر کرمانشاه توسط جهادگران گروه جهادی مهدیاران حسینی۱۴٠۵/٠۳/۲۹#جهادی#کرمانشاه#محرم#محیط_زیست
@Alkalinewater19 June 2026آیا می دانید اضطراب ،افسردگی،و سایر اختلالات خلقی نتیجه بیش از حد اسیدی بودن و رشد بیش از حد میکروفیلم هاست که امروزه به اپیدمی تبدیل شده است . کانال بله:@basalam_alkaline_water
@Zendegikon19 June 2026🤍حساس ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ: ➖کتابی ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻧﻴﺪ➖فیلمی ﻛﻪ ﻣﻴﺒﯿﻨﯿﺪ➖ﻣﻮﺯیکی ﻛﻪ ﮔﻮﺵ ﻣﻴﻜﻨﯿﺪ➖ﺁﺩمی ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁن ﻣﻌﺎﺷﺮﺕ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ➖ﻣﻮﺿﻮعی ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨید🤍اینها غذای روح شما هستند
@Asal_Majooni18 June 2026سلامی شیرین به شما🍪✨عسل چهل گیاه طبیعی ماجونی ~ ۸۰۰گرمیعسل زنبورهای جنگ زده😂🥲🚀بهای عسلمون برای شما ۶۵۰ هزار تومان+ ۲۰۰هزار تومان هزینه پست (تحویل ۳ تا ۵ روزه)
@Ferdous_dadsetan16 June 2026در دنیای امروز، مرزهای فیزیکی با مرزهای امنیت غذایی و دارویی گره خورده است. توافق مقتدرانه توافقی است که امنیت تأمین کالاهای اساسی را برای دههها تضمین کند، نه صرفاً برای کوتاه مدت.#مذاکره#امنیت_ملی
@Ferdous_dadsetan16 June 2026تحریم و توافق، دو لبه یک قیچی در حوزه سلامت هستند. در هر توافقی، صیانت از حق دسترسی به دارو و فناوریهای نوین پزشکی باید در اولویت باشد. احقاق شروط حداکثری یعنی تضمین سلامت پایدار جامعه.#شروط_رهبری#سلامت_جامعه
@Mahdi_246138316 June 2026مولانا: بر مرده دلان پند مده خویش میازار زیرا که ابوجهل مسلمان شدنی نیست#ایران#فرهنگ_ایرانی#انقلاب_فواحش
@Zendegikon16 June 2026«مسئولیت پذیری» یکی از نشانه های اصلی آمادگی برای #ازدواج استیعنی اینکه بدانی در زندگی مشترکتصمیم و احساس هر دو نفر مهم استآدم آماده برای ازدواج کسی است که بگوید:«اگر اشتباه کنم،جبران می کنماگر سخت شد میمانم و حلش می کنمچون ازدواج فقط «دوست داشتن» نیست، باید ساختن رو بلد باشیم.
@M_pakseresht15 June 2026تولدت مبارک پاره تنم!❤️برام کیک تولد گرفتی و غافلگیر و خوشحالم کردی.سال بعدش خودت نبودی، پیش مون، که جبران کنم!خیلی زود رفتی، داداش خوب و باغیرتم!فردا تولدته، ولی نیستی کیک تولد برات بیارم و خوشحالت کنم.🎂نزدیکت نیستم که بیام بهشت زهرا.خیلی سخته نبودنت!خیلی سخته ندیدنت!