Profile picture of ‌ریلکسم رسیدن به آرامش‌
@relaxam5 June 2026
دانشگاه پزشکی هاروارد به یک نکته جالب درباره کارکرد مغز اشاره می‌کنه: *«وقتی فکر می‌کنی مغز درحال استراحته، ممکنه در واقع مشغول یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هاش باشه!»😄*زمانی که روی کار خاصی تمرکز ندارید و ذهنتون آزاده، شبکه‌ای در مغز به نام *«شبکه حالت پیش‌فرض»* فعال می‌شه؛

Profile picture of User
عید غدیر خم در بیمارستان شهید دکتر مجید بقایی؛ 💫تجدید میثاق کادر درمان مرکز بهداری رزمی جنوب نیروی زمینی سپاه با رهبری معظم انقلاب در مسیر خدمت صادقانه به مردم و پاسداری از آرمان‌های شهدا. 🤲#غدیر #خدمت #سپاه #بهداشت #ایران

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli4 June 2026
اگر میخواهی بدانی چرا قبل از هر موفقیت یک شکست را تجربه میکنی این کتاب مناسب توست.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#شکست#ضروری#موفقیت#ورشکستگیShow more

Profile picture of ‌مستمع آزاد‌
@Eslam4 June 2026
به نام خدایا علی (ع)! در بند دنیا نیستمبنده‌ی لبخند دنیا نیستمبنده‌ی آنم که لطفش دائم استبا من و بی من به ذاتش قائم استگر چه تعلیمات مردم واجب استتزکیه قبل از تعلم واجب است…Show more

Profile picture of User
@aghayeattr4 June 2026
ادکلن اویدنس ایوروشه | زنـانه🇫🇷ساخت فرانسه🌻رایحه خنک، گلی و ملایم مناسب استفاده روزانه، محیط کاری، جمع‌های دوستانه و میهمانی راهنمایی: این #ادکلن پرفروش‌ترین ادکلن زنانه #ایران در ۳ سال اخیر است.🛍️ برای سفارش پیام دهید یا تماس بگیرید۰۹۰۵۵۰۸۰۶۳۰

Profile picture of ‌DakaleDidehbani‌
@DakaleDidehbani4 June 2026
صبر کن صبر کن ببینم!این همه نر، کت شلوار پوش، دست به ناف با دوربین و خبرنگار جمع شدند چی رو ببینند؟!عیادت از دو کودک قربانی تجاوز!چی گفتند؟ما رو هم شریک بدونید!ای لعنت به این مغزتون با این حفظ حریم بیمار!

Profile picture of ‌پرتو‌
@PARTO_XV3 June 2026
امشب در #پرتو

Profile picture of User
@ivnanews3 June 2026
معجزه هم‌افزایی در تغذیه؛ چرا سین‌بیوتیک‌ها برای بدن ضروری هستند؟این محصولات با تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد گوارشی، انقلابی در دنیای تغذیه و سلامت ایجاد کرده‌اند.#ایوناhttps://ivnanews.com/https://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌eli‌
@Girl723 June 2026
#به وقت روانشناســـــی#مهارت های زندگـــــی

Profile picture of ‌محمد زمانی‌
🔴 نکتهٔ اول: اصلاح سبک زندگی (رژیم‌ غذایی مخصوصاً افزایش مصرف پروتئین) و انجام ورزش مقاومتی (مخصوصاً بدنسازی تو خونه یا باشگاه) همراه با دارو ضروری و الزامی است.اگر این موارد انجام نشه، یکسال بعد از قطع دارو قطعاً وزنت بر‌می‌گرده و فرم بدنیت هم بیشتر از ریخت می‌افته (به علت عضله‌سوزی)🔴 نکتهٔ د…Show more

Profile picture of User
@Ahvazagah2 June 2026
🏥بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی درمان سرطان در غرب آسیا با عنوان «انستیتو کانسر» در تهران به بهره‌برداری رسید.#انستیتو_کانسر#سرطان#سلامت#تهران#پزشکی#اهواز_آگاهــــــــــــ📡 پایگاه خبری اهواز آگاه | ‎@AhvazAgahShow more

Profile picture of ‌eli‌
@Girl722 June 2026
📸 سازه‌های آبی شوشتر؛ شاهکار مهندسی ۲۵۰۰ ساله#ایران_زیبا

Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
@MMP76282 June 2026
رعایت حجاب در بیمارستان رجایی جرم است!هفته گذشته دایی من در بیمارستان قلب شهید رجایی عمل قلب باز انجام داد و به مدت یک هفته در بخش CCU بستری بود. من برای ملاقات با ایشان به دلیل کارمند بودن خارج از ساعت ملاقات به بیمارستان رفتم.زمانی که به بیمارستان رسیدم از نگهبان خواهش کردم که اگر امکانش هست من

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi1 June 2026
اذعان محمدظفر اقبال و ترجمه‌ی عبدالرحمن ملازهی چابهاری(سربازی) امام‌جمعه اهل‌سنت شهر چابهار بلوچستان:👈🏻 {تواتر} احادیث مهدویت👈🏻  مهدی(عج) از نسل فاطمه(س)👈🏻 مهدی(عج) در صحیحین👈🏻 {اقتدای} حضرت‌عیسی به حضرت‌مهدی👈🏻 حضرت‌مهدی خلیفه‌الله است👈🏻 {رجعت} اصحاب‌کهف برای همراهی حضرت‌مهدیظهور …Show more
+5

Profile picture of ‌محمد زمانی‌
۱. حسین روازاده۲. حسین خیراندیش۳. عباس تبریزیان۴. احمد سوزنچیتو این بازارِ مکّارهٔ درمان، این چهار نفر بارها از طرفِ وزارت بهداشت و نظام‌پزشکیِ استان‌ها به‌عنوان متخلف و اِخلالگرِ پزشکی و درمان معرفی شدن.گوهرِ سلامتی‌ات رو الکی بازیچهٔ دستِ هر کسی نکن♥️منبع: یه جست‌وجوی ساده تو گوگل و خوندن…Show more

Profile picture of User
@ivnanews1 June 2026
وقتی تفریح کردن به بقای ما کمک می‌کندویلیام گلاسر می‌گوید به استثنای نهنگ‌ها و خوک‌های دریایی، ما تنها مخلوقاتی هستیم که در تمام طول عمر خود بازی می‌کنیم و به همین دلیل همواره در زندگی یاد می‌گیریم.#ایوناhttps://ivnanews.com/https://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌فاطمه طحان‌
@Fateme_tahan1 June 2026
خواص پوست میوه ها:🔹سیب:چربی سوز و ضدسرطان🔹خیار:ضدچروک🔹بادمجان:ضدگرفتگی عضله🔹کیوی:آنتی باکتریال🔹پرتقال:ضدسرطان پوستبعضا پوست میوه هاازخودمیوه ها هم بیشتر خاصیت دارد!Show more

Profile picture of ‌دکتر رضایی‌
@Alkalinewater1 June 2026
تخفیف عید غدیر خمدستگاه آب یونیزه قلیایی دستگاه مگنت تراپی

Profile picture of ‌هدایت رفتاری‌
@hedaeat_raftari31 May 2026
عشق بهترین سرمایه انسان است.هیچ وقت به خود اجازه ندهیم به قِداست آن لکه ننگی بیفتد!و کسی که به ارزشمندی‌اش ارزش قائل است عین جان خودمان محفوظ باید داشت.و کسی که این سرمایه را در وجودتان با خیانت هدف گرفت مبادا شما را دچار بدبینی کند!#عشق همیشه ارزشمند است.#ازدواج#مشاوره_خانواده#هدایت_رفتاری

Profile picture of ‌رِســــــام‌
@Resam_31331 May 2026
روز جهانی بدون دخانیات#بدون_دخانیات #اینفوگرافی #شعار #سه_بعدی#رسام═☆ کانال رسمی رِســــــام ☆══┏━━━⊱☫⊰━━━┓ ‎@Resam_313┗━━━⊱☫⊰━━━┛