♦️کجان خانواده عزاداران دی ماه که ببینن یه عده چندین ماه از خون عزیزانشون با دروغ و نفرتپراکنی کاسبی کردن؟دیدن ویدیو زیر قویاً توصیه میشه👇
3 MB
♦️کجان خانواده عزاداران دی ماه که ببینن یه عده چندین ماه از خون عزیزانشون با دروغ و نفرتپراکنی کاسبی کردن؟دیدن ویدیو زیر قویاً توصیه میشه👇3 MB
خبر کوتاه حنظله:♦️خاله جای مادره؛ آخه سینا مادر نداره🔹سینا ۲ ساله شهید شده، مادرش هم شهید شده؛ پدرش هم شهید شده؛ مادر نداره که در فراقش بی قراری کنه؛ خاله جای مادرش بیتاب فراق سیناست.این کلیپ رو باید همه ایران ببینن تا بیشتر با جنایات صهیونیستی آمریکایی آشنا بشن...#نشربدین1 MB
آخی من قربون تو بشم عزیز دل🥺پ.ن: اگر عاشق اباعبدالله هستیم همش از شیر حلالی که مادرامون به حلقوممون ریختن، خداوکیلی هر کجا هستید پاشید و دستشون رو ببوسید❤️827 KB
@Sezad6h🎥۹۰ ثانیه حرف حساب!🔹هزینه به شهادت رسوندن رهبر شیعیان جهان امام خامنه ای برای آمریکا چقدره؟3 MB
#رهبرـشهیدشمشیر صنعا 🔻 چشم در برابر چشم... اینجا یمنه، گورستانِ هرکسی که خیالِ خام ببافه!خدا برادران یمنی رو حفظ کنه شاید اراده خدا بر این باشه که شما انتقام امام شهید ما رو بگیرید 🎶 @Newsic_IRan #باید_برخاست #یالثارات_خامنهـای…Show more4 MB
چماق وحدت را بگذارید کنار که امرِ ولی بر آن ارجح است...امام خامنهای شهید سلام الله علیه:🔹همین نظام!🔸همین دستگاه!🔹همین مسئولین!🔸اگر قرار شد از خط اسلام منحرف بشوند!!!❗️اینجا بیان کردن واجبهامر به معروف و نهی از منکر لازمه❗️3 MB
#رهبرـشهید🎬 فیلم کوتاه «معرفت اشک»قصهای از عظمت روضه سیدالشهدا (ع)، معرفتِ اشک و گریهای که درهای آسمان را میگشاید.🔻 @Mortaja313ir #باید_برخاست #یالثارات_خامنهـای#مرگبرمنافق…Show more6 MB
@Mojtabanik10hإِنَّما ذلِكُمُ الشَّيْطانُ يُخَوِّفُ أَوْلِياءَهُ فَلا تَخافُوهُمْ وَ خافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (آل عمران - آیه ۱۷۵)اين فقط شيطان است كه پيروان خود را [با سخنان و شايعات بیاساس]، میترساند. از آنها نترسيد و تنها از [مخالفت] من بترسيد اگر ايمان داريد!هدف آمریکا ترساندن مردم ایران است.233 KB
@azaz134512hوقتی تصویرِ پسر، در مسیرِ زیارت اربعین، پیشوازِ مادر شد...فریادِ "مادر" و مویههایی که آسمانِ چذابه را لرزاند.12 MB
@Arashmida13h❌عصبانیت رئیس جمهور تاجیکستان از پوشیدن لباس های برهنه توسط خانم ها، در این کشور👏✍اینجا هم رئیس شورای اطلاع رسانی دولت پزشکیان جناب الیاس حضرتی میاد رسما میگه برای سبک زندگی شما(سبک زندگی برهنگی) امنیت ایجاد کردیم‼️امنیت برهنگی یعنی چی❓❓😡2 MB
@Arashmida14h😂دیدی نفله❓دیدی خودتو ارزون فروختی ❓(به من کمک کنید، هر چیزی که داشتم را فروختم. من گدایی میکنم، من کاسه گدایی دستم میگیرم🤣#به قول نسیم بیگ التماس نکن جفت گوشاتومیبرم ميندازم توآتیش انقدرجلزولزوگدایی کن تاجونت درآد4 MB
🔴صحنه اجرای حکم آماده شد…🔺پایان راه از آنچه که فکر میکنید به خائنین به مردم ایران نزدیکتر است.5 MB
هشدار مهم کارشناس ترک به کشورهای منطقه: ایران آخرین دژ است، سقوط کند سراغ تکتکتان میآیند!«اگر دژِ ایران سقوط کند، فردا روزی حتی اگر عربستان سعودی در کنار آمریکا هم باشد، عربستان نیز سقوط خواهد کرد | محمد بن سلمان نباید احساس امنیت کند.11 MB
هرگز مستقیم حمله نکن،مسیر بساز تا طرف مقابل...خودش به نقطهای برود که تو از قبل برای سقوطش انتخاب کردهای...229 KB